Lindebjerg A/S søger en ansvarsbevidst kollega til vores værksted og lager i Middelfart.

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende virksomhed i vækst

Lindebjerg har i dag 4 afdelinger i Danmark og er blandt landets førende leverandører af el-cykler og el-scootere, samt frontløbere på nye tiltag og produkter. Virksomheden har til mål at øge livskvalitet og -glæde hos vores kunder – hvilket hver dag stiller krav til samtlige medarbejdere. Vores velkendte el-scootere og el-cykler kører over hele landet i et sådan antal, at det nu er tid til at ansætte flere hænder.

Vi forventer, at:

  • Du har erfaringer med lagerarbejde
  • Du er vant til at have mange bolde i luften og kan holde hovedet koldt i pressede situationer.
  • Du har hænderne skruet rigtigt på og erfaringer inden for det tekniske område.
  • Du er løsningsorienteret, effektiv og engageret.
  • Du kan arbejde selvstændigt og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.
  • Du har kørekort og truckcertifikat.

Bliv en del af team Lindebjerg:
Som kollega på vores lager og værksted er det vigtigt at du interesserer dig for at optimere og udvikle afdelingen. Virksomheden er i en proces hvor vi arbejder på at strømline vores arbejdsgange, således at vi på sigt sikrer bedre systemudnyttelse, samt effektivisering af arbejdsgange. Du vil blive en vigtig brik i denne proces og bliver samtidig ansvarlig for vedligeholdelse af lageret, både elektronisk og fysisk, samt planlægning og modtagelse af vareleveringer i samarbejde med vores indkøber. Ud over dette vil klargøring af vores forskellige køretøjer indgå i de daglige opgaver.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Der afholdes løbende samtaler, så vi opfordrer derfor interesserede kandidater til at søge snarest muligt.

Ansøgning Send din ansøgning til job@lindebjerg.dk. Har du spørgsmål til stillingen kan Jan Blaabjerg kontaktes på tlf. 6315 0000.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her