Linux kollega til drift af HPC Systemer i spændende omgivelser

FE søger en kollega med erfaring for og interesse i drift af linux baserede clustre. Driftsopgaven omfatter et antal clustre, der er specialdesignet til hver deres specifikke opgave. Stillingen indebærer desuden en god portion selvstændighed i uformelle rammer.

Om os
Som led i en ambitiøs udviklingsdagsorden har FE en målsætning om at blive en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige efterretningstjenester.  

FE har tre hovedopgaver:

  • Vi er Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste.
  • Vi leder og kontrollerer den militære sikkerhedstjeneste og er national sikkerhedsmyndighed inden for Forsvarsministeriets område.
  • Vi varetager funktionen som national it-sikkerhedsmyndighed, netsikkerhedstjeneste og myndighed for informationssikkerhed og beredskab i telesektoren.
Vores opgave er at indsamle, bearbejde og formidle informationer om forhold i udlandet af betydning for Danmarks sikkerhed, herunder for danske militære enheder og andre, som er udsendt til løsning af internationale opgaver.

 
Om stillingen
Overordnet set kommer du til at arbejde med drift og vedligehold af flere typer clustre, på hardware og OS niveau, samt specificering, anskaffelse og installation af nye systemer.
I teamet, som du skal indgå i, tilstræber vi at have en uformel tone med højt humør og vi forventer derfor, at du bidrager til den gode stemning og er villig til at videreudvikle dig som person og på det faglige plan. Teamet har en arbejdsmetode der er meget åben og præget af gensidig tillid.

Om dig
Du har et godt kendskab til Linux samt erfaring med fejlsøgning og optimering af både hardware og software. Du har endvidere kendskab til automatisk deployment og vedligehold af større Linux miljøer, samt konfiguration og drift af netværk. Endelig har du en grundlæggende viden om og interesse for IT-sikkerhed og brænder for at lære mere om Big Data og/eller High Performance Computing (HPC)

Vi forestiller os, at du som person:

  • Arbejder systematisk
  • Bidrager til at omsætte teknologi til forretningsmæssige muligheder.
  • Bevarer overblikket og sikrer kvaliteten i dit arbejde.
  • Synes at forskellige hardware arkitekturer er spændende at arbejde med.
Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Du har som ansat i FE desuden pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Arbejdssted
Forsvarets Efterretningstjeneste, Skydebanevej, Dragør.
 
Ansøgning
Ansøgning vedhæftet CV og anden relevant dokumentation skal sendes via stillingsopslaget på www.fe-ddis.dk.
Vi skal have din ansøgning senest tirsdag den 27. februar 2018.

Yderligere oplysninger
Der vil løbende blive inviteret til den første runde af ansættelsessamtaler, som finde sted i uge 9.
Du kan få nærmere oplysning om stillingen ved at kontakte den lokale HR-partner på 3332 5566, lokal 2215.
Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

www.fe-ddis.dk finder du FE´s beretning, som er det sted, hvor du får det mest detaljerede indblik i FE´s opgaver, metoder, medarbejdere og FE som arbejdsplads. Her kan du også finde andre produkter, bl.a. FE´s årlige risikovurderinger, situations- og trusselsvurderinger samt yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Apple ACMT/IOS Tekniker

MENTECH A/S

Brænder du for at arbejde med Apple Produkter som Macbooks og Imac? Så er du måske vores nye Apple certificeret tekniker (ACMT). Det er et must at du har taget ACMT uddannelsen Mentech A S udvider med en afdeling i Århus, og søger derfor nye Apple t...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Barona IT søger kørende serviceteknikere!

Barona IT ApS

Barona IT søger en kandidat, der er interesserede i at arbejde som kørende serviceteknikere for vores kunde. Stillingen består i at arbejde med og løse tekniske problemer inden for hardinstallationer for vores kunde i region Hovedstaden. Du som ansø...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

IT-supporter

POWER PEOPLE SJÆLLAND ApS

Power People søger for kunde i København 2 IT-supportere til Try Hire ansættelse - med opstart hurtigst muligt. Dine arbejdesopgaver bliver at hjælpe brugere med løsning af deres IT problemer via telefonen. Det kan eksempelvis være på Windows platfo...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

BRÆNDER DU FOR IT, SERVICE OG TALER DU FLYDENDE SVENSK?

ACADEMIC WORK DENMARK A/S

København
Så har vi muligvis jobbet til dig. PostNord søger lige nu en svensktalende servicedesk-medarbejder med interesse for IT, som vil arbejde på deres kontor i København. Beskriver du dig selv som serviceminded, pædagogisk og kommunikativ Så kan du være ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Naviair søger en dygtig specialist indenfor IT-infrastruktur (genopslag)

Information Technology

København
Har du erfaring med Microsoft-teknologier og IT-infrastruktur? Vil du være med til at arbejde med at flytte vores systemer i skyen? Har du ydermere erfaring fra driften af SAP miljøer? Så kan du være den, vi søger til Naviairs IT-afdeling. Dine arbe...