Linux og Unix

IT Services på Aalborg Universitet søger en dygtig systemadministrator til Linux og Unix teamet i afdelingen Infrastruktur.

Stillingsbeskrivelse
Linux og Unix teamet har ansvaret for alle Linux og Unix baserede systemer, herunder Linux applikationsservere til Apache, MySQL, PostgreSQL, Oracle databaser, Infoglue samt andre CMS platforme. Derudover også mange specifikke applikationer for vores forskere, studerende og administrative kolleger.

Efter udvidelse af vores serviceområde søger vi en ny kollega der har kendskab til og erfaring med

 • Installation og drift af systemer baseret på Linux.
 • Understøttelse af løsning af andres opgaver på disse systemer.
 • Scripting i forhold til automatisering af opgaver.

Det vil være en fordel med erfaring inden for
 • Python
 • Ansible
 • Opbygning af Debian pakker (.deb)
 • Containere, specielt Docker

Infrastruktur har i år sat fokus på automatisering med en række spændende projekter og vi forventer at du bliver dybt involveret i automatisering af de mange systemer teamet er ansvarlig for.

Dine arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver vil ligge inden for teamets ansvarsområder, hvor du skal være med til
 • Implementering, drift og dokumentation af systemer, der understøtter AAU’s IT services.
 • Automatisering og dokumentation af services således, at Service Desk kan håndtere service requests og fejl i videst muligt omfang.
 • Håndtering af eskalerede service requests og fejl.
 • Kan indgå i beredskab.
 • Deltage i teknologiudvikling i samarbejde med rekvirent, projektleder og arkitekt.
 • Følge med i den teknologiske udvikling.
 • Sikre at implementering af løsninger overholder vedtagne politikker og retningslinjer.
 • Planlægge og gennemføre systemændringer i service vinduer.

Kvalifikationer
Først og fremmest har du en god generel teknisk forståelse og indsigt i it-systemer, gerne med en længere videregående uddannelse inden for it som baggrund. Du har gode samarbejdsevner. Erfaring fra en større it-organisation og ITIL er en fordel, men ikke et krav. Vi opfordrer også nyuddannede til at søge idet vi lægger vægt på evnen og lysten til at tilegne sig den fornødne viden og omsætte den til resultater. Vi forventer at du har erfaring med installation og drift af systemer baseret på Linux (gerne Ubuntu eller Debian, alternativt RedHat, Oracle Linux eller CentOS).

Du kan arbejde struktureret med både implementering og fejlsøgning. Fejl på vores systemer kan påvirke over 20.000 brugere og vi forventer derfor at du tager test alvorligt som en del af deployment processen ved både nye installationer og opgraderinger. Ligeledes benytter du scripting i fx Python eller shellscript til automatisering for at undgå fejl og sikre håndtering af store og komplekse installationer.

Om os
Vi elsker computere, bits og bytes og har et rigtigt godt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i afdelings øvrige teams, support teams, samt vores arkitekter og tekniske projektledere. Arbejdet foregår på Aalborg Universitets campus i Aalborg. Vi arbejder efter ITIL Best Practice og tonen er uformel og med et smil på læben. Der er rum og plads til at arbejde sammen med kolleger og til at gøre en forskel individuelt. Vi følger med i den teknologiske udvikling og har gode muligheder for kompetenceudvikling.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til teamleder for Linux og Unix team Mads Peter Bach tlf. 99408062 eller på mail: mpb@its.aau.dk.

Stillingen er på fuld tid og der ønskes tiltrædelse fra d. 1. juni 2018 eller hurtigst muligt derefter.

Løn og ansættelsesvilkår
Din ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst i Staten, herunder blandt andet OAO-fællesoverenskomsten.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

Vi ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Stillingsnummer
971858

Ansøgningsfrist
Fri Apr 20 00:00:00 CEST 2018

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Linuxadministrator

EM MEDIER ApS

EM Medier søger en Linuxadministrator, der skal bidrage til at opnå vækst af udviklingsaktiviteter, værktøjer, metoder og teknologier i en af Europas mest innovative virksomheder inden for online markedsføring. Vi kan tilbyde dig et job i en voksend...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Løn- og systemadministrator

LandboNord

Brønderslev
Vil du arbejde med at servicere vores lønkunder med lønadministration af høj faglig kvalitet? Og vil du være med til udvikle vores lønserviceprodukter tilpasset kundernes behov? Drømmer du om et job med gode muligheder for faglig og personlig udvikl...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:17. maj 2018

Statens Administration søger it-medarbejder til at administrere og udvikle vores voksende portefølje af it-systemer

Statens Administration

Hjørring
Kan du holde styr på it-forretningen? Så har vi et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at sætte dit aftryk på it-landskabet i Statens Administration. Statens Administration er en virksomhed i vækst, og vi leverer i øjeblikket løn ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Har du en supporter i maven, og vil du være med til at opbygge en ny fællesstatslig supportfunktion?

Statens Administration

Hjørring
I Statens Administration kommer du til at spille en central rolle i et effektivt og moderne shared servicecenter på løn- og regnskabsydelser. Statens Administration er en organisation i vækst, og vi leverer i øjeblikket løn- og regnskabsydelser til ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018