Linuxadministrator

EM Medier søger en Linuxadministrator, der skal bidrage til at opnå vækst af udviklingsaktiviteter, værktøjer, metoder og teknologier i en af Europas mest innovative virksomheder inden for online markedsføring.

Vi kan tilbyde dig et job i en voksende organisation med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Dette er en mulighed for at blive en del af et ekstraordinært hold, der bygger og vedligeholder skalerbare systemer, som driver teknologien i hele gruppen. Du vil arbejde med nogle af de mest passionerede udviklere og infrastrukturspecialister i og komme til at sparre med dine kollegaer omkring standardisering og valg af værktøjer.

Vi er et Open Source og Linux baseret miljø, der bruger en bred vifte af automatisering og implementeringsværktøjer. Du vil hjælpe med at tage vigtige beslutninger vedrørende de systemer og den infrastruktur, som EM Medier vil bruge i fremtiden.

Du er i stand til at arbejde selvstændigt, i teams og med leverandører. Du er i besiddelse af et personligt drive, der sikrer, at du arbejder effektivt, kvalitetsbevidst og får opgaverne i mål. Du er robust og motiveres af udfordringer.

Vi er åbne for din tekniske baggrund, men til jobbet stiller vi krav om:

  • Stor forståelse for Linux-miljøer med stærke kompetencer i infrastruktur, drift og udvikling
  • Stærke analytiske og problemløsningsevner
  • Fremragende skriftlig og mundtlig kommunikation
  • Passion for teknologi
  • Flydende i et eller flere relevante programmeringssprog
  • Erfaring med cloud-tjenester som AWS vil være fordelagtigt

Løn: I henhold til kvalifikationer.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Løn- og systemadministrator

LandboNord

Brønderslev
Vil du arbejde med at servicere vores lønkunder med lønadministration af høj faglig kvalitet? Og vil du være med til udvikle vores lønserviceprodukter tilpasset kundernes behov? Drømmer du om et job med gode muligheder for faglig og personlig udvikl...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:17. maj 2018

Statens Administration søger it-medarbejder til at administrere og udvikle vores voksende portefølje af it-systemer

Statens Administration

Hjørring
Kan du holde styr på it-forretningen? Så har vi et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at sætte dit aftryk på it-landskabet i Statens Administration. Statens Administration er en virksomhed i vækst, og vi leverer i øjeblikket løn ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Har du en supporter i maven, og vil du være med til at opbygge en ny fællesstatslig supportfunktion?

Statens Administration

Hjørring
I Statens Administration kommer du til at spille en central rolle i et effektivt og moderne shared servicecenter på løn- og regnskabsydelser. Statens Administration er en organisation i vækst, og vi leverer i øjeblikket løn- og regnskabsydelser til ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018