Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Linuxadministrator

EM Medier søger en Linuxadministrator, der skal bidrage til at opnå vækst af udviklingsaktiviteter, værktøjer, metoder og teknologier i en af Europas mest innovative virksomheder inden for online markedsføring.

Vi kan tilbyde dig et job i en voksende organisation med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Dette er en mulighed for at blive en del af et ekstraordinært hold, der bygger og vedligeholder skalerbare systemer, som driver teknologien i hele gruppen. Du vil arbejde med nogle af de mest passionerede udviklere og infrastrukturspecialister i og komme til at sparre med dine kollegaer omkring standardisering og valg af værktøjer.

Vi er et Open Source og Linux baseret miljø, der bruger en bred vifte af automatisering og implementeringsværktøjer. Du vil hjælpe med at tage vigtige beslutninger vedrørende de systemer og den infrastruktur, som EM Medier vil bruge i fremtiden.

Du er i stand til at arbejde selvstændigt, i teams og med leverandører. Du er i besiddelse af et personligt drive, der sikrer, at du arbejder effektivt, kvalitetsbevidst og får opgaverne i mål. Du er robust og motiveres af udfordringer.

Vi er åbne for din tekniske baggrund, men til jobbet stiller vi krav om:

  • Stor forståelse for Linux-miljøer med stærke kompetencer i infrastruktur, drift og udvikling
  • Stærke analytiske og problemløsningsevner
  • Fremragende skriftlig og mundtlig kommunikation
  • Passion for teknologi
  • Flydende i et eller flere relevante programmeringssprog
  • Erfaring med cloud-tjenester som AWS vil være fordelagtigt

Løn: I henhold til kvalifikationer.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her