Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Livredder med let til smil til Taastrup Svømmehal (kvindeafd.)

Får du energi af at yde god service i samarbejdet med gæsterne i svømmehallen? Trives du med en blanding af undervisning, servicering og praktiske opgaver? Brænder du for at arbejde med mennesker i bevægelse, og går du til opgaver med en løsningsorienteret og fleksibel tilgang?

Så bliv livredder i Høje-Taastrup Kommune, og vær med til udfolde vores spændene idrætspolitik.
 
Du bliver en del af et fagligt dygtig team og kommer til at arbejde i en hal, der for nylig har været igennem en gennemgribende udbygning og renovering. Vi har Danmarks længste svømmehalsbygning med 50m bassin (10 baner) i en separat bygning primært for skole- og foreningssvømning samt en gennemrenoveret hal primært til offentlige gæster med 25m bassin, familiebassin og baby-/terapibassin.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Servicering af gæster
  • Rengøring
  • Livredning og opsyn
  • Undervisning i vandaktiviteter 
  • Diverse forefaldende opgaver
Vi forventer, at du enten har en gyldig Erhvervslivredderprøve eller kan erhverve dig den inden en eventuel ansættelse.

Om os og vores arbejdsplads
Høje-Taastrup Idrætsteam består af Taastrup Svømmehal, Fløng Svømmehal og grønne områder samt Sengeløse Idrætsanlæg. Vi er ca. 25 kollegaer, hvoraf langt de fleste er livreddere. Udover en administrativ medarbejder på 20 timer, to daglige ledere og en overordnet leder er resten af kollegerne ansat som teknisk servicemedarbejdere.
 
Vi er en sammensat medarbejdergruppe med meget forskellige uddannelses- og erfaringsmæssige baggrunde. Fælles for os er, at vi alle er idrætsmennesker, der brænder for at yde en god service til vores gæster.
 
Som vores nye kollega vil du opleve, at vi har let til smil, og at der er højt til loftet. Vi arbejder aktivt med at give hinanden feedback og tager alle ansvar for den gode stemning på vores arbejdsplads.
 
Løn- og ansættelsesforhold
Jobbet er til besættelse pr. 1. marts 2021.

Du bliver ansat som teknisk servicemedarbejder. Der er tale om en 30 timers stilling med skiftende arbejdstider og en vis mængde aften og weekendarbejde. Ansættelsen er en fast stilling. Der er en prøvetid på 3 måneder. Det vil formentligt være muligt at komme på 37 timer inden for relativt kort tid.
 
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til principperne for Ny Løn efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfrist er tirsdag d. 19. januar, 2021.
Vi holder samtaler mandag den 25. januar 2021.

Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes elektronisk via vores rekrutteringssystem.
 
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte leder Peter Christensen på 20204754. Du kan også læse mere på vores hjemmeside.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.