Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Livredder til weekender og ferier

Vores resort i Gråsten søger servicemindede og engagerede livreddere til vores team i wellness- og poolområdet.

Arbejdsområder

Du vil indgå i vores team bestående af kolleger fra de andre afdelinger ved resortet. Dine ansvarsområder vil primært være:

  • Livredderfunktion
  • Opsyn med badegæster
  • Du arbejder i weekender og i ferier

Det er en fordel men ikke et krav hvis du har erfaring fra et tilsvarende job og kan arbejde selvstændigt og udvise initiativ i dit job. Det er et krav at du enten har bestået eller kan bestå Dansk Svømmeunions Bassinprøve.

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

Enjoy tilbyder ferieophold til danske og udenlandske gæster, og driver desuden wellnesscenter med tilknyttet badeland. På Marina Fiskenæs har vi desuden mange sejlergæster. Vores to resorts på henholdsvis Jyllands vest- og østkyst samarbejder tæt og har en fælles flad ledelsesstruktur.

Ansøgningen

Hvis du genkender dig selv i profilen er du velkommen til at kontakte os for mere information. Du kan kontakte Morten Sprogø på morten@enjoyresorts.dk eller mobil 3034 0329.

I forbindelse med jobsøgningen tillader vi os at indhente offentligt tilgængelig information om vores ansøgere på de sociale medier.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her