Lodde/montagemedarbejder til Herlev

Til spændende virksomhed, søger JKS en lodde-/montagemedarbejder gerne med en baggrund som urmager, finmekaniker, erfaring med montage af høreapparater el. lignende? 
 
Stillingen op startes som et længerevarende vikariat, og for den rette medarbejder vil der være mulighed for fastansættelse.  
 
Jobbet 
Dine daglige opgaver bliver primært loddeopgaver, hvor du med stor præcision skal lodde under mikroskop. Du skal have stor fokus på din kvalitet, således at slutproduktet bliver uden fejl.  
 
Personen 
Du kan have mange forskellige indgangsvinkler til stillingen, dog er det et krav, at du har tidligere har arbejdet med små komponenter, og at du har stor erfaring med arbejder under mikroskop. Har du IPC610 certificering, så er det en stor fordel. 
Herudover forventes det at du: 
Har fokus på godt kollegaskab 
Mødestabil og punktlig 
Trives i en travl hverdag 
 
Du tilbydes  
Et spændende job i en stor virksomhed. Der er gode arbejdsforhold og stor fokus på godt kollegialt sammenhold. 
 
Praktisk 
JKS står for rekrutteringsprocessen, og første samtale vil være på vores kontor i København. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi kalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte JKS København på tlf: 33770750.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her