Løfte-, Træk- og Surrings-tekniker søges til Aalborg

Er du faglært inden for metalfagene, og kan du være garant for kvalitet og sikkerhed? Så er det måske dig, vi leder efter.

Løfte-, træk- og surringsværksted på Aalborg Kaserner søger en tekniker til kontrol og eftersyn af grej.

Om os

Forsvarets Hovedværksteder er en ISO- og arbejdsmiljøcertificeret samt LEAN orienteret landsdækkende virksomhed med godt 800 motiverede medarbejdere, der vedligeholder og modificerer forsvarets køretøjer, containere, skibe og fly samt våben- og kommunikationssystemer på specialværkstedsniveau.
Myndigheden er organiseret under Værnsfælles Forsvarskommando i tre produktionsområder med i alt 20 specialværksteder samt en stab.

Løfte-, træk- og surringsværkstedet er normeret med 45 medarbejdere og er et element under Hjulkøretøjs- & containerværkstedet, der er placeret på Aalborg Kaserner. Organisatorisk hører vi til Forsvarets Hovedværksteder, Produktionsområde Nord, der i alt omfatter ca. 230 medarbejdere fordelt på 7 specialværksteder i Midt- og Nordjylland.

Løfte-, træk- og surringsværkstedets primære opgaver er at gennemføre lovpligtige eftersyn på løfte-, træk, surrings- og faldsikringsudstyr på Forsvarets arbejdspladser i det nordlige Jylland.

Om stillingen

Opgaverne omfatter blandt andet registrering, mærkning, eftersyn, godkendelse og tilbagemelding af Løfte-, træk- og surringsmateriel indenfor anhugningsgrej (sjækler, wirer, stropper og kæder), værkstedskraner, stiger, donkrafte, faldsikringsudstyr, saxborde, autolifte, mandskabslifte, trucks, læssebagsmækker, køretøjsmonterede kraner, selvkørende kraner og løftere, køretøjsmonterede spil og specialkøretøjer i Forsvaret.

Arbejdet med Løfte-, træk- og surring er i høj grad omfattet af offentlig regulering og udføres under overholdelse af de gældende krav til kvalitetssikring. Opgaverne udføres primært ved Forsvarets værksteder i det nordjyske som endags-rejsearbejde, med udgangspunkt fra værkstedet på Aalborg Kaserner. Der er i perioder behov for at støtte de øvrige Løfte-, træk- og surringsværksteder, hvorfor rejseaktivitet til Vest-, Midt- og Sydjylland samt Sjælland og Bornholm vil forekomme.

I perioder med lav aktivitet inden for Løfte-, træk- og surrings-området indgår du i løsningen af Hjulkøretøjs- & containerværkstedets øvrige opgaver.

Om dig

Du er faglært inden for metalfagene, meget gerne med en uddannelse som mekaniker, maskinarbejder eller smed. Dine arbejdsopgaver indebærer kørsel i lastvogn og personbil, og derfor er kørekort i kategori B og C et ubetinget krav. Der er ligeledes krav til, at du har kørekort i kategori BE og gaffeltruck-certifikat B. Har du kørekort i kategori CE, vil det være en fordel.

Kendskab til Forsvarets køretøjer og kompetencer indenfor Løfte-, træk- og surringsområdet vil være en fordel, men ikke et krav.

Du er robust, kvalitetsbevidst og omhyggelig i det daglige arbejde, og du formår at arbejde systematisk og udføre selvstændig opgaveløsning. Du har gode samarbejdsevner og er i stand til at træffe en beslutning. Det er ønskeligt, at du har gode sprogkundskaber i engelsk, så du kan læse og forstå en faglig manual.

Du er villig til og forberedt på en del uddannelses- og kursusvirksomhed i forbindelse med arbejdet som Løfte-, træk- og surringstekniker. Du har generelt et godt kendskab til IT på brugerniveau og er fortrolig med Office-pakken.

Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har gennemført førstehjælpsuddannelse til civile og har et grundlæggende sikkerhedskursus.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for håndværkere i staten og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Basislønnen udgør kr. 24.514,17 pr. måned. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Ved ansættelse i forsvaret er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer.

Som ansat i Forsvarministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte leder af Hjulkøretøjs- & containerværkstedet, overværkmester Henrik Christensen på telefon 4172 9281 eller faglig koordinator i LTS elementet Frank R. Jensen på telefon 7260 4759.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen, herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Bettina Sønderhøj på telefon 7281 9154.

Ansøgningsfrist den 7. marts 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 12, 2018. Ansættelse pr. 1. maj 2018 eller efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM VÆRNSFÆLLES FORSVARSKOMMANDO
Værnsfælles Forsvarskommando ligger blandt andet i København og Karup og er en styrelse under Forsvarsministeriet. Værnsfælles Forsvarskommando er Danmarks overordnede militære kommandomyndighed for Forsvarets operative kapaciteter. Forsvarschefen er chef for Værnsfælles
Forsvarskommando og har kommandoen over Hæren, Søværnet og Flyvevåbenet. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Selvstændig mekaniker

JOKA BILER APS

Vi søger derfor en dygtig Mekaniker til en travl og spændende hverdag. Vi forventer, at du har en høj arbejdsmoral og brænder for at levere en god kvalitet. Vi forventer: At du er uddannet mekaniker At du kan arbejde selvstændigt og struktureret At ...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Mekaniker søges

BILGÅRDEN HOSSTRUP A/S

Vi søger en dygtig mekaniker til at lave alle former for reparation, fejlsøgning og servicering af alle bilmærker. Vi forestiller os at du besidder følgende evner og kvalifikationer: Du arbejder selvtændigt, fleksibelt, målrettet og har styr på dine...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Mekaniker

JKS A/S

Vi søger en dygtig og erfaren mekaniker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Arbejdsopgaverne er meget varierende, bl.a. inden for følgende områder: · Montage og opbygning · Reparationer · Vedligeholdelse · Klargøring · Kontrol ...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:13. april 2018

Person og varevognsmekaniker Søges

Auto Nord, Vodskov A/S

Aalborg
Det rigigt godt hos Auto Nord Vodskov A S derfor har vi brug for en erfaene mekaniker til vores værksted til alle former for reparationer vi er Fiat specialist med stor vægt på varebiler såvel salg og service . Dit arbejde vil bestå af at udføre ser...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:16. april 2018

Person og varevognsmekaniker Søges

Auto Nord, Vodskov A/S

Aalborg
Det går rigigt godt hos Auto Nord Vodskov A S derfor har vi brug for en erfarne mekaniker til vores værksted til alle former for reparationer vi er Fiat specialist med stor vægt på varebiler såvel salg og service . Dit arbejde vil bestå af at udføre...