Løfte-, Træk- og Surrings-tekniker til LTS-værksted Korsør

Er du faglært inden for metalfagene, og kan du være garant for kvalitet og sikkerhed? – Så er det måske dig, vi søger.

Forsvarets Hovedværksteder, LTS-værksted Korsør søger tekniker til kontrol og eftersyn af LTS-grej.


Om os

Forsvarets Hovedværksteder er en ISO- og arbejdsmiljøcertificeret LEAN-orienteret landsdækkende virksomhed med ca. 800 kompetente medarbejdere, der vedligeholder og modificerer forsvarets køretøjer, skibe og fly samt våben- og kommunikationssystemer på specialværkstedsniveau.

Installationsværkstedet hører organisatorisk til Produktionsområde Syd der i alt omfatter 6 specialværksteder på Sjælland og i Jylland. Installationsværkstedet er placeret på Flådestation Korsør og består af i alt 43 medarbejdere + lærlinge med forskelligartet håndværksmæssig baggrund. Installationsværkstedets varetager installations- og gyrotekniske opgaver, ligesom værkstedet har ansvaret for låsetekniske opgaver, lovpligtige LTS-eftersyn samt regional mastevedligeholdelse. Værkstedet udfører således vedligeholdelse, reparation og installation inden for stærk- og svagstrømsområdet på skibe, landanlæg og køretøjer med bl.a. speciale i lyslederteknik.

Værkstedet udfører endvidere maler- og tømreropgaver samt maskinværksteds- og smedeopgaver. Dette foregår i et dynamisk og tværfagligt miljø.

Om stillingen

Opgaverne omfatter blandt andet registrering, mærkning, eftersyn, godkendelse og tilbagemelding af LTS-materiel indenfor anhugningsgrej (sjækler, wirer, stropper og kæder), værkstedskraner, stiger, donkrafte, faldsikringsudstyr, saxborde, autolifte, mandskabslifte, trucks, læssebagsmækker, køretøjsmonterede kraner, selvkørende kraner og løftere, køretøjsmonterede spil og specialkøretøjer i forsvaret.

Arbejdet med LTS er i høj grad omfattet af offentlig regulering og udføres under overholdelse af de krav, der stilles af FH-kvalitetssikring.

Opgaverne udføres primært i makkerpar med udgangspunkt fra værkstedet i Korsør. Der kan forekomme rejseaktivitet af flere dages varighed i både ind- og udland.

Om dig

Du er faglært inden for metalfagene, meget gerne med en uddannelse som lastvogns-/automekaniker, smed eller industritekniker. Da dine arbejdsopgaver indebærer kørsel, er kørekort i kategori B, C og E et ubetinget krav, ligesom du er i besiddelse af truck-certifikat B.

Du har gennemført førstehjælpsuddannelse til civile. En forudsætning for udførsel af jobbet er, at du kan arbejde i højder. Det er derfor et krav, at du har, eller kan opnå, certifikat til redning og evakuering i højder og helbredsgodkendes til at kunne arbejde i master.

Kendskab til forsvarets køretøjer og kompetencer indenfor LTS-området vil være en fordel, men ikke et krav.

Du skal være kvalitetsbevidst og omhyggelig i det daglige arbejde, og du formår at arbejde systematisk og udføre en selvstændig opgaveløsning. Du har gode samarbejdsevner, og det er ønskeligt, at du har gode sprogkundskaber i engelsk og tysk (skal kunne læse og forstå en faglig manual).

Du skal være villig til og forberedt på, at der er en del uddannelses- og kursusvirksomhed i forbindelse med arbejdet som LTS-tekniker.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for håndværkere i staten og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Basislønnen udgør kr. 24.514,17 pr. måned. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Ved ansættelse i forsvaret er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer.

Som ansat i Forsvarministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte værkstedsleder SSG Jan Christensen på telefon 4090 9047.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen, herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Bettina Sønderhøj på telefon 7281 9154.

Ansøgningsfristen er den 26. februar 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 10. Forventet ansættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM VÆRNSFÆLLES FORSVARSKOMMANDO
Værnsfælles Forsvarskommando ligger blandt andet i København og Karup og er en styrelse under Forsvarsministeriet. Værnsfælles Forsvarskommando er Danmarks overordnede militære kommandomyndighed for Forsvarets operative kapaciteter. Forsvarschefen er chef for Værnsfælles Forsvarskommando og har kommandoen over Hæren, Søværnet og Flyvevåbenet. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Autotekniker søges

Strandvejens Auto v/Kenneth Rasmussen

Strandvejens Auto i Slagelse søger autotekniker. Du skal: - Være udlært automekaniker - Have flere års erfaring fra branchen - Have stor viden om el og fejlsøgning på flere mærker - Have erfaring med brugen af testere og udstyr - Kunne arbejde selvs...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Have - Park Mekaniker

ÅRBY VVS OG MASKINFORRETNING ApS

Årby VVS Maskinforretning søger en Have - Park mekanikerDine Kvalifikationer: Du har erfaring indenfor service og reparation af have parkmaskiner eller en beslægtet branche. Du skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret og har en god ordensans....
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Automekaniker til Vej og Park i Ringsted Kommune

Ringsted Kommune

Holbæk
Ringsted Kommune, Vej og Park søger en automekaniker, som skal medvirke til at vedligeholde vores alsidige maskinpark. Afdeling Vej og Park løser opgaver med drift af veje, stier, rabatter, parker, grønne arealer, boldbaner og naturarealer, renoveri...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:12. april 2018

Lindebjerg A/S søger en dygtig serviceteknikker, med salgserfaring, til vores afdeling på Sjælland.

LINDEBJERG A/S

Holbæk
Om Lindebjerg Lindebjerg er blandt landets førende leverandører af el-cykler og el-scootere og ofte frontløbere på nye tiltag og produkter. Virksomheden har til mål at øge livskvalitet og -glæde hos vores kunder hvilket hver dag stiller krav til sam...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Erfaren automekaniker søges!

TOYS AUTO ApS

Toys Auto ApS er et autoværksted, der udfører alle former for reparationer, klargøring til syn, autoelektronik mv. Vi servicerer alle bilmærker på værkstedet. Vi søger en erfaren automekaniker som skal kunne følgende. Krav: • Du er uddannet mekanike...