Løn- og personalemedarbejder på Dansk Centralbibliotek (Bereichsleiter), Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig | Ofir.dk
header background shadow
Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig

Løn- og personalemedarbejder på Dansk Centralbibliotek (Bereichsleiter)

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig tilbyder en spændende stilling med fokus på personaleadministration, men også med andre slags opgaver inden for administration i vores lille, men dygtige administrationsteam.
 
De primære opgaver er lønadministration, pensioner og social forsikring generelt, ferie- og fleksadministration, samt diverse opgørelser på personaleområdet. Øvrige opgaver vil alt efter behov være inden for bogføring og tilskudsadministration mv.
 
Vi søger en medarbejder med erfaring eller indsigt i arbejdet med løn og overenskomster, enten i Danmark eller i Tyskland.
 
Endvidere vil det være relevant med sans for tal, gerne i form af erfaring med bogføring el. lign., og med godt kendskab til både dansk og tysk på relativt højt niveau.
 
Stillingen er normeret til 30 t./ugentligt, indplaceret på gruppe 9 i TVöD-overenskomsten. Medbringer du relevante, højere kvalifikationer kan dette muligvis betyde en aflønning på højere niveau. Såfremt du har ønske om en fuldtidsstilling på 39 timer/ugentligt, eller 35 ugentligt, kan dette anføres i ansøgningen og vi vil tage dette i betragtning, da vi evt. har mulighed for at supplere med nogle andre opgaver i forbindelse med stillingen.
 
Der er tale om en fast stilling.
 
Stillingen refererer til bibliotekschef Jens M. Henriksen, her kan du også høre nærmere om stillingen hos jmh@dcbib.dk el. telefon 0461 86 97 100.
 
Ansøgningsfrist er fredag 13. januar 2017 kl. 12.
 
Vi forventer ansættelsessamtaler enten den 16. el. 17. januar og håber, at den nye medarbejder kan tiltræde pr. 1. februar 2017 el. snarest derefter, da den, der har stillingen nu, vil fratræde på grund af pensionering i løbet af april.
 
Ansøgning med cv sendes per e-mail til hl@dcbib.dk, alternativt pr. brev til bibliotekschef Jens M. Henriksen, Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig, Postbox 528, 6330 Padborg.

Ansøgning kan sendes til:
Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig
Jernbanegade 11
6330 Padborg
hl@dcbib.dk


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
03-01-2017
Udløbsdato
13-01-2017
Job-ID
329682545
Jobbets adresse

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig

Jernbanegade 11

6330Padborg

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Job som dette

Personaleafdelingen
Aabenraa