Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lønansvarlig med regnskabsbaggrund

Vil du gerne være en del af en markedsledende international virksomhed i vækst, som hver dag arbejder på at gøre hverdagen lettere for andre? Har du styr på lønberegninger, og sætter du en ære i at levere kvalitet? Så hører vi gerne fra dig!

Om jobbet

Med reference til regnskabs- og HR-chefen vil du indgå i et faglig dygtigt team på i alt 7 medarbejdere, som samarbejder og hjælper hinanden på tværs af arbejdsområder. Dine arbejdsopgaver er alsidige og spænder fra lønadministration til mere all-round økonomiopgaver og vil primært indbefatte følgende:

 • Udarbejde og sikre lønudbetalinger til ca. 170 medarbejdere (timelønnede samt funktionærer)
 • Understøtte samt udvikle vores lønprocesser og dermed være med til at sikre, at virksomheden til enhver tid har effektive systemer og processer til afvikling af gage-og lønkørsler
 • Kontaktperson for ledere og medarbejdere omkring lønspørgsmål 
 • Udarbejde diverse løn- og sygdomsstatistikker
 • Afstemme og indberette opgørelser til relevante organisationer, herunder SKAT, DI, Feriekonto, pension, sundhedssikring mv.
 • Vedligeholdelse af masterdata
 • Bogføring af rejseafregninger, udbetaling af udlæg samt afstemning af kreditkortkonti
 • Lønafstemning mellem finans og SKAT
 • Månedlige afstemninger af lønrelaterede finanskonti 
 • HR-relaterede personaleopgaver 
 • Diverse økonomi ad hoc-opgaver 

 

Hvem er du?

Du brænder for lønadministration og har en relevant regnskabsmæssig uddannelse og erfaring inden for lønområdet samt med all-round økonomiopgaver. 

Du har en opdateret viden om overenskomstforhold, funktionærloven, ferieloven samt øvrige lovgivningsmæssige forhold med relation til gage- og lønadministration og et vist indblik i GDPR. 

Derudover har du en indgående forståelse for økonomistyring og er en kompetent IT-bruger i Office-pakken, herunder superbruger i Excel. Har du erfaring med Navision og Lessor, er det en fordel, men ikke et krav. 

Som person er du kvalitetsbevidst og tager ejerskab over dine opgaver. Du har en positiv indstilling til dine omgivelser, og du motiveres af både at løse rutineopgaver og opgaver af mere kompleks karakter. 

Du arbejder selvstændigt og systematisk, og du trives med at være bindeled til de forskellige afdelinger internt i virksomheden. 

 

Virksomheden tilbyder 

En alsidig stilling i en spændende virksomhed, som er på forkant med udviklingen og kendetegnet ved en god virksomhedskultur, social ansvarlighed, et godt kollegialt fællesskab og en uformel omgangstone. Du tilbydes en lønpakke, som indbefatter pension og sundhedsforsikring.

 

Vi glæder os til at høre fra dig 

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på tlf. +45 30 85 13 31. 

 

Om R82 A/S

R82 contributes in fulfilling the increasing demand for high quality aids and appliances designed for children and teenagers with special needs. Better products mean better quality of life for our users throughout the world.                                                                                                                          
Based in Denmark with Sales Companies and Sales Representatives in 9 different countries, we develop and produce products tailored to individual needs Through comprehensive development R82 is constantly moving forward - but without compromising quality of service and closeness to the customer. With distributors in more than 40 countries spread over most of the globe, R82 ensure personal support – even after the product has been delivered. 

As part of the Etac Group, we believe that everyone should be able to live a free and independent life and pursue their dreams regardless of any physical circumstances. 

Read more about R82 here: www.R82.org
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.