Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lønbogholder til erhvervsserviceafdeling

PKF Munkebo Vindelev har travlt – på den rigtig gode måde!
 
Derfor søger vi en lønbogholder, som har lyst til at blive en del af en dynamisk virksomhed i vækst. Du vil blive tilknyttet vores erhvervsserviceafdeling, som p.t. består af 5 medarbejdere. Men der er behov for flere på holdet på grund af stor tilgang af spændende arbejdsopgaver.
 
I afdelingen løses følgende opgaver:
 

  • Bogførings- og afstemningsopgaver
  • Oprettelse af betalinger
  • Ledelsesrapportering
  • Lønadministrationsopgaver fra 1 til flere hundrede medarbejdere (primært i Bluegarden, Danløn og Lessor)
  • Personalejura/administration
  • Ad hoc opgaver
Vi er på udkig efter yderligere kompetencer til alle opgaverne.
 
Herunder er der behov for en medarbejder med omfangsrig praktisk erfaring af nyere dato med lønadministration og personalejura.
 
For den rette medarbejder er vi fleksibelt indstillet i forhold til arbejdstid i intervallet 20 - 37 timer pr. uge. Det optimale for os er en medarbejder, som er interesseret i at tilpasse sin arbejdstid i forhold til de spidsbelastningsperioder, som lønområdet har.
 
For at passe ind i vores team skal man evne at prioritere kunderne højt og sætte en ære i at levere et arbejde af høj kvalitet. Service er nøgleordet – både når det gælder vores kunder og internt i huset.
 
Du brænder for lønområdet med alle dets interessante faglige udfordringer og du er vant til at have travlt. Selvfølgelig kender du til skarpe deadlines og vigtigheden af at være fleksibel og resultatorienteret.
 
Du har det fint med at arbejde i et team, hvor stemningen er uhøjtidelig i et uformelt miljø med en god virksomhedskultur. Selvfølgelig forstår du også selv at disponere din tid og lave et selv­stændigt stykke arbejde. Orden og præcision er også nøgleord, som passer fint på dig.

Ansøgning sendes til loen@pkf.dk.
 
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til statsautoriseret revisor Kasper Vindelev på telefon 43 96 06 56.

Vi behandler kun ansøgninger, der både indeholder en ansøgning, et CV samt relevante eksamensbeviser.
 
Vi holder samtaler løbende. Ansættelsen ønskes fra vores side igangsat snarest muligt.
 
Du kan læse mere om os på: www.pkf.dk
 
(enhver henvendelse behandles hurtigt, seriøst og med fuld diskretion og fortrolighed).
 

PKF Munkebo Vindelev er et mellemstort revisionsfirma, der sætter kunden i centrum. Vi er ca. 30 medarbejdere, heraf 3 statsautoriserede revisorer. Vi er medejere af ReviTax, specialfirma i skatterådgivning, samt medlem af RevisorGruppen Danmark, nationalt revisions- og regnskabsmæssigt samarbejde.

PKF Munkebo Vindelev er internationalt repræsenteret som medlem af PKF International, som er en verdensomspændende organisation, der er blandt de 10 største internationale revisions- og konsulentfirmaer. Organisationen består af over 440 kontorer repræsenteret i over 150 lande.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.