Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lønkonsulent til Balder Danmark A/S ved Rådhuspladsen

Jnr. 142900

Vil du bruge din erfaring med lønudarbejdelse? Og har du lyst til at blive en del af en hastigt ekspanderende virksomhed med fokus på innovative løsninger?

Kan vi lokke dig med ombord?

Grundlaget for Balders succes, er dygtige og motiverede medarbejdere. De gør derfor meget for at finde og fastholde ildsjæle, med hjertet på rette sted, og har brug for flere kvikke hoveder til at sikre succesen fremover. De søger derfor en dygtig lønkonsulent med erfaring inden for lønkørsel. Har du direkte erfaring med lønkørsel i Dataløn, vil det være en fordel.

Målet i økonomiafdelingen er at sikre en effektiv og betryggende overlevering af økonomiske nøgletal og rapportering hvad enten det sker internt i organisation, til moderselskabet, myndigheder eller andre interessenter. Herunder professionel og servicemindet servicering af deres medarbejderstab ift. løn, ferie og kontrakter.

Arbejdsopgaverne vil være:

  • Udarbejdelse af lønnen for ca. 60 funktionærer og 3 studentermedhjælpere.
  • Løbende bogføre og afstemme selvstændige ansvarsområde i koncernens danske selskaber.
  • Medvirke til den fortsatte udvikling af økonomifunktionen i tæt samarbejde med teamet.
  • Udlægshåndtering, indberetning af moms, bogføring af lån samt moms.
  • Diverse øvrige økonomi- og controllingopgaver.

Kvalifikationer

Den rette kandidat har en økonomisk solid funderet baggrund samt erfaring med lønkørsel fra en lignende stilling. Vi forestiller os at du har en uddannelsesbaggrund fra HA, HD eller som Revisor samt min. 3-5 års erfaring fra en lignende stilling. Du er yderst struktureret og har fokus på detaljen. Samtidig kan du navigere i en innovativ og dynamisk organisation.

Af dig som person forventer vi, at du er:

  • Arbejdsom og åben og udadvendt i din tilgang.
  • Kan lide at blive udfordret.
  • Kan begå dig på dansk og engelsk.
  • Gerne erfaring med Dataløn og Visma.

Vi tilbyder

Et alsidigt job i et ungt, hyggeligt og uformelt miljø, hvor der vil være rig mulighed for udvikling både personligt og fagligt. Har man ambitioner, vil det også blive belønnet, da avanceringsmulighederne er gode. Balder anser sig selv for at være innovative og stræber efter at gå nye veje, når det er muligt.

Balder er desuden drevet af en entreprenørånd, som er med til at præge de valg, de træffer. De lytter til deres medarbejdere og elsker gode initiativer og idéer, som kan omsættes i praksis. Hos Balder er der ikke langt fra idé til handling. Derudover vægter balder ærlighed, højt humør og fællesskab højt, for derigennem tror de på, at det bedste sammenhold og tillid til hinanden skabes. Du vil indgå i et team af gode kolleger og sparringspartnere, hvor alle hjælper hinanden.

Der tilbydes en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer samt pensionsordning. Stillingen udgør 37 timer per uge, der må kunne forventes overarbejde mindre omfang ved spidsbelastninger. Tiltrædelse er snarest, dog venter vi på den rette kandidat.

Kontakt og ansøgning

Moment er Balders rekrutteringspartner, og varetager derfor den indledende del af processen, hvorfor du bedes ansøge jobbet via os.

Har du spørgsmål til den opslåede stilling, er du meget velkommen til at kontakte Moment på telefon 70201835.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.