Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lønmedarbejder

Er du erfaren inden for lønadministration og vil du være en del af en ambitiøs og spændende HR-afdeling, hvor du kan bidrage til vores udvikling? Så er du måske vores nye lønmedarbejder.

Bliv en del af en dynamisk hverdag
AffaldVarme Aarhus arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug med en ambition om være førende inden for den grønne omstilling. Som en del af denne omstilling blev vi selskabsgjort pr. 1. januar 2020. For vores HR-afdeling betyder det, at vi er under Dansk Industris overenskomster og har taget nye HR-systemer – herunder et nyt lønsystem – i brug. Vi søger derfor en erfaren og alsidig lønmedarbejder, der har lyst til at arbejde i en organisation med stor indflydelse på lønområdet i vores nye selskab.

Du bliver en del af HR, der bl.a. arbejder med at skabe og implementere nye og let tilgængelige HR-processer, der understøtter lederne effektivt i forretningen. Afdelingens 10 medarbejdere arbejder bredt med HR opgaver og arbejdsmiljø, og du bliver en naturlig del af vores fællesskab med en løbende uformel sparring. Du arbejder med en bred palette af opgaver inden for løn i samarbejde med tre eksisterende lønmedarbejdere og med direkte reference til HR-chefen. Til daglig har du en bred kontaktflade på tværs af organisationen med medarbejdere, ledere og internt med især vores HR konsulent samt HR partner.

Dine opgaver og succeskriterier
Generelt vil dine ansvarsområder være drift af løn og herunder sikre overholdelse af overenskomster og lokalaftaler, hvor du sætter en ære i at sikre den rette løn til vores medarbejdere hver måned.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

  • Håndtere alle input til lønkørsel, herunder nyansættelser, opsigelser og ændringer
  • Foretage månedlig lønkørsel for mere end 400 medarbejdere (både funktionærer og timelønnede)
  • Søge om refusioner og foretage indberetninger til offentlige myndigheder
  • Yde support til alle ledere og medarbejdere ifm. løn
Din profil
Som person er du tillidsvækkende og bruger din erfaring til at udvise rette faglige autoritet, samtidigt med du yder en god service til ledere og medarbejdere. Du arbejder kvalitetsbevidst med sans for detaljen og er god til at bevare roen, når det går stærkt.

For at få succes i stillingen, lægger vi vægt på følgende:
  • Du har en relevant kontoruddannelse
  • 5-7 års erfaring med bredden af lønbehandling
  • Du har i en årrække arbejdet med en række af de større lønsystemer, som fx SAP, Lessor eller KMD

AffaldVarme som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag med mulighed for at sætte et aftryk på den grønne omstilling af det samlede energi- og affaldssystem i Aarhus. Vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi. Derfor har vi fokus på dine udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt. Vi afholder samtaler løbende.
Du er velkommen til at kontakte HR Chef Niclas Kvernrød, 4187 4845, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse senest den 1. juni 2021 eller gerne før.

Stillingen er fuldtid, men kan med rette kandidat også være deltid. Du aflønnes efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

Vi ser frem til at høre fra dig!

AffaldVarme Aarhus går forrest i den grønne omstilling. Vi arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug. AffaldVarme Aarhus har ansvaret for, at den samlede affaldsmængde i Aarhus Kommune håndteres og bearbejdes miljømæssigt forsvarligt og leverer fjernvarme til mere end 90 % af Aarhus Kommunes indbyggere og til flere omegnskommuner. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere og har en omsætning på over 3 milliarder.
Læs mere på www.affaldvarmeaarhus.dk
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.