Løntilskud - pedelmedhjælper

Inden du søger dette job, skal du undersøge, om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcentrets samarbejdspartnere, er det dem, som du skal spørge. Din arbejdsgiver skal have jobbet godkendt skriftligt af Jobcentret, inden du påbegynder en ansættelse med løntilskud.

Diverse forefaldent arbejde, herunder: Pasning og vedligeholdelse af bygninger og grønne arealer m.m. Der vil være samtaler løbende og når rette match er fundet bliver stillingen taget af jobnet.

Der vil løbende være samtaler og når rette kandidat er fundet vil stillingen umiddelbart efter blive taget jobnet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Instruktør medhjælper til seniorhold søges

Fitness Møn IVS

Vordingborg
Fitness Møn søger en frisk og smilende instruktør medhjælper til vores seniorhold. Du skal primært hjælpe vores ældre medlemmer som træner om formidagen. Bla. med at forevise og indstille maskinerne, samt forefaldne opgaver. Arbejdstiden vil ligge i...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018