Løntilskudsstilling - Servicemindet hushåndværker til Arbejdstilsynet

Inden du søger dette job, skal du undersøge, om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcentrets samarbejdspartnere, er det dem, som du skal spørge. Din arbejdsgiver skal have jobbet godkendt skriftligt af Jobcentret, inden du påbegynder en ansættelse med løntilskud.

Har du erfaring med håndværksmæssige opgaver? Trives du i et arbejde, hvor du er med til at få huset til at fungere og trives du med en alsidig arbejdsdag, hvor to dage ikke er ens?

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Service og Samarbejde på tværs

Som en del af Arbejdstilsynets centrale servicefunktion har vi et betjentteam bestående af seks medarbejdere. Vores daglige arbejdsopgaver består i at hjælpe husets knap 400 medarbejdere med bl.a. postsortering, større kopiopgaver, føre tilsyn med husets servicekontrakter, flytning af inventar, håndværksmæssige reparationer samt vedligeholdelse indvendigt og udvendigt af bygningen.

Som hushåndværker bliver du en del af betjentteamet, der arbejder i Arbejdstilsynets service kontor, som ligeledes består af bl.a. receptionsbetjening.

Afhængigt af din uddannelse og tidligere erfaringer, vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

  • mindre håndværksmæssige reparationer inden for el, vvs og malerarbejde
  • opsætning af nye pc-arbejdspladser, herunder kabling og strømføring
  • opsætning af billedkunst på væg, whiteboard tavler, tv-skærme
  • flytning af inventar samt andet forefaldende arbejde

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • har en håndværksmæssig uddannelse, fx elektriker, VVS’er, bygningshåndværker eller lignende
  • har kørekort til personbil
  • er fleksibel, serviceminded og trives i en udadvendt rolle
  • kan se muligheder og løsninger
  • kan arbejde selvstændigt, men du har også gode samarbejdsevner.?

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en løntilskudsstilling. Ansættelse med løntilskud er for ledige med ret til at blive aktiveret ifølge lovbekendtgørelse nr. 548 af 7. maj 2019 om en aktiv beskæftigelsesindsats. Tal eventuelt med dit Jobcenter eller anden aktør for at afklare, om du er berettiget til at blive ansat med løntilskud.

Du ansættes efter gældende overenskomst i staten.

Lønnen fastsættes i henhold til lovbekendtgørelse nr. 548 af 7. maj 2019 om en aktiv beskæftigelsesindsats med senere ændringer. Du oppebærer din nuværende ydelse mens du er i løntilskud, samt arbejdsgiversbetalt pension.

Din ugentlige arbejdstid fastsættes med udgangspunkt i din ydelse.

Dit daglige arbejdssted er Arbejdstilsynet, Tilsynscenter Syd, Eltangvej 232, 6000 Kolding.

 Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Kirsten Nørgaard, tlf. 72209653.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Anne Stampe Blichert i Beskæftigelsesministeriets Koncern HR på tlf.nr. 20459256.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest onsdag den 5. august 2020.

Du bedes oplyse i ansøgningen hvilket jobcenter/anden aktør du er tilknyttet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.