Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Løsningsarkitekter med ansvar for nogle af SKATs vigtige it-systemer inden for ejendomsområdet.

Implementerings-Center Ejendomme programmet i SKATs Udviklings- og Forenklingsstyrelse behøver en kompetent løsningsarkitekt til udvikling af system til IT-understøttelse og automatisering af ejendomsvurdering af Danmarks mere end 2.300.000 ejendomme.

Arkitektteamets arbejde

Du kommer til at indgå i et stærkt team af tog- og løsningsarkitekter, der arbejder med at definere og koordinere løsningsdesign og IT-arkitektur for Ejendomsvurderingssystemet.

Vores nøgleopgaver er: dels koordinering og løsningsdesign ud fra forretningens ønsker og krav med systemløsning og arkitektur, koordinering af det tekniske arbejde på tværs af de forskellige udviklingsteams, der indgår i programmet, samt afstemning med relevante offentlige, eksterne systemer, som der er grænseflader til.

Selv om arbejdet med arkitektur er strategisk og langsigtet af natur, har vi en praktisk og pragmatisk vinkel, hvor vi prioriterer en tidshorisont for udviklingscope på op til 6 måneder.

Vi arbejder iterativt og inkrementelt, og organiserer programmet ud fra en variant af SAFe.

Udviklings- og drifts-miljøer er heterogene cloud-baserede løsninger. Nogle af de anvendte nøgleteknologier til udvikling er: AWS, Docker, Kubernetes, Terraform, PostgreSQL, SQL-Server, R, Clojure, C#/.Net med videre. Målet er også at etablere en DevSecOps organisation med anvendelse af CI/CD.

Nøgleord for løsningsarkitekturarbejdet omfatter blandt andet: Domæneobjekter, Event Sourced Aggregates, og Event-dreven Microservice arkitektur.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

 • Almindeligt arbejde med IT-arkitektur
 • Deltage i møder for ICE programmets arkitekter og andre interessenter til ICE programmets IT- arkitektur.
 • Sikre at beslutnings- og mødedokumentation og anden dokumentation du producerer - så som Solutions designs og Architecture Decision Records – er ajourført.
 • Samarbejde med de øvrige system- og løsningsarkitekter.
 • Aktiv deltagelse i tekniske møder, samt aktiv deltagelse i status og koordineringsmøder, som repræsentant for udviklingsteamet.
 • Erfaringsopsamling fra ”marken” og forankring i design af it-arkitektur.
 • Medvirke til fortsat at sikre et fagligt højt niveau i programmet.
Om dig

Vi forventer, du har relevant erhvervserfaring som it-arkitekt eller erfaring fra en tilsvarende rolle, er fortrolig med arbejdet med IT-arkitektur, og har kendskab til event-dreven microservice arkitektur. Kendskab til domain-driven design ses som en fordel.

Du skal være fortrolig med arbejdet med IT-arkitektur, og have arbejdet med teknisk specifikation af løsningsdesigns.

Derudover har du:

 • En relevant videregående uddannelse som fx datalog, cand.it, ingeniør eller lignende.
 • Erfaring med design, dokumentation og specifikation af komplekse it-løsninger i en større, kompleks organisation.
 • Erfaring med at producere IT-arkitektur til konkrete leverancer.
 • Stærke kommunikative evner.
 • Erfaring med at arbejde agilt, gerne i en SAFe-kontekst.
Du trives med ba°de at arbejde selvstændigt og som en del af større teams, ligesom du motiveres af at have ansvar, drive mange typer opgaver, og følger dine opgaver til dørs. Som person er du struktureret, koordinerende og det falder dig naturligt at udveksle erfaringer med kollegaer og bidrage til kontorets faglige fora. Da du har en stor kontaktflade til organisationen, og det er vigtigt, at du er udadvendt, god til at formidle og kommunikere til forskellige ma°lgrupper pa° alle niveauer.

Gode arbejdsvilkår

Vi tilbyder vores medarbejdere gode vilkår på arbejdspladsen.

Som en del af en stor og højt specialiseret it-organisation, er der rig mulighed for at sparre med og udfordre kolleger, og dermed sikre høj faglighed.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har den seneste og mest relevante viden, så vi kan løse vores opgaver optimalt. Derfor følger vi med udviklingen og tilbyder relevante certificeringer.

Vi har høj grad af fleksibilitet, hvor der er mulighed for at balancere arbejds- og familieliv. Vi tilbyder en attraktiv pensionsordning samt 37 timers arbejdsuge, inklusiv frokostpause.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 24. januar 2021. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Dave Pearson på telefon 72 37 14 99.

Vi holder samtaler løbende. Der kan indgå personligheds- og logiske tests i rekrutteringsprocessen

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Udviklings og Forenklingsstyrelsens adresse på Nybrovej 116, 2800 Kongens Lyngby.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.