Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Løsningsorienterede jurister

To løsningsorienterede jurister til Socialjura og International i Social- og Indenrigsministeriet

I Kontor for Socialjura og International bidrager vi til, at ministeren kan føre regeringens politik ud i livet. Vi bringer juraen i spil og sikrer, at juraen er i orden i ministeriets lovgivning og øvrige produkter, og vi varetager danske socialpolitiske interesser i det internationale samarbejde. Vi søger lige nu to jurister.

Vi søger dig, der har mod på at kaste dig ud i opgaver på det forvaltningsretlige og socialretlige område, og som har lyst til at prøve kræfter med arbejdet i et bredt sammensat kontor. Ud over at være en dygtig jurist interesserer du dig for socialpolitik og trives i krydsfeltet mellem jura og politik. Du bliver en del af et ambitiøst fagligt og juridisk miljø tæt på den politiske verden.

Dig
Du er uddannet jurist. Til den ene stilling søger vi en erfaren jurist. I den anden stilling kan du enten være nyuddannet eller have op til et par års erfaring. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.
Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Har stærke juridiske og analytiske kompetencer, som du evner at sætte ind i en politisk kontekst.
 • Er indstillet på at finde løsninger, der på én gang tager højde for juridiske og politiske udfordringer.
 • Bevarer overblikket, skaber resultater og trives, selvom det går hurtigt, og arbejdsdagen kan være uforudsigelig.
 • Kan håndtere både at skulle løse egne opgaver og bidrage til andres opgaveløsning.
 • Leverer gode og gennemarbejdede produkter.
 • Formulerer dig klart både skriftligt og mundtligt.
 • Er god til at samarbejde og skabe netværk.
Stillingerne
Du kommer især til at arbejde med:

 • Udarbejdelse og implementering af ny lovgivning – fra ide til vedtagelse af lovforslag.
 • Ministerbetjening i bred forstand. Det vil typisk være i forbindelse med politiske forhandlinger, møder, folketingsspørgsmål, taler og pressehenvendelser.
 • Fortolkning af det sociale områdes regelsæt, vejledning om, hvordan det bruges og bidrag til den langsigtede udvikling af en virksom socialpolitik.
 • Juridisk sparring og tæt samarbejde med resten af departementet.
Du får en arbejdsdag, der kan være både travl og uforudsigelig, men også spændende. Vores opgaver spænder bredt, og der er mulighed for at komme til at arbejde med meget forskelligartede opgaver.

Du bliver en del af Kontor for Socialjura og International i afdelingen Jura. Vi er et tværgående kontor, og vi har både fagansvar for egne sagsområder og en understøttende funktion i forhold til resten af huset.
Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kollegaer i kontoret, på tværs af departementets kontorer og med kollegaer i vores styrelser. Vi lægger meget vægt på at hjælpe hinanden på tværs og på et godt socialt sammenhold.

Departementet
I Social- og Indenrigsministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte borgere i vores samfund, og vi har ansvaret for de overordnede rammer for kommuner og regioner. Samtidig er vi Danmarks valgministerium. Viden og kvalitet, sikker drift og ordentlighed er vores værdier, der er med i alt fra vores daglige arbejde over udvikling til ledelse. Det er vigtigt, du kan se dig selv i det.

Løn og ansættelse
Du vil afhængigt af kvalifikationer blive ansat som fuldmægtig eller konsulent efter AC-overenskomsten. Ansættelsesområdet er Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Indenrigsministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.
Vi har brug for dig snarest.

Spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Anita Hørby på tlf. 41 85 11 10 (e-mail ahra@sim.dk) eller souschef Lone Larsen (e-mail lla@sim.dk) .

Søg
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sim.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest mandag den 3. august 2020 kl. 12:00.
Vi forventer at holde samtaler i uge 33 og 34.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingenMere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.