Løsningsorienteret Handyman M/K til ISS Facility Management

Er du en selvstændig og arbejdsom person, der elsker at løse problemer og har et godt praktisk håndelag? Så har ISS det rette job for dig. Hos ISS kan vi tilbyde en spændende og humørfyldt hverdag på en god og tryg arbejdsplads.

Din hverdag og arbejdsopgaver i ISS
ISS søger en dygtig Handyman m/k til to af vores kunder i Ribe/Esbjerg. Du bliver en del af et stærkt fagligt team fordelt på flere lokationer i Sydjylland, hvor I sammen løser opgaverne effektivt med høj kvalitet, leveret med den bedste serviceoplevelse til kunden.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i forskellige opgaver inden for bygningsdrift. Herunder bl.a.

  • Deltage i interne flytning, herunder afslutning med kabling af ledninger, justeringer af borde mv.
  • Justeringer, vedligehold og montering af inventar herunder whiteboards, skærme, solgardiner og lettere bygnings- og vvs-opgaver mv.
  • Gennemgang af bygninger og periodisk kontrol af diverse anlæg.
  • Div. Ad Hoc-opgaver
Da du vil få meget indflydelse på planlægningen af din hverdag, ser vi gerne, at du har en stor selvstændighed. Vi tilbyder dig et meget alsidigt og tværfagligt job, hvor du får rig mulighed for både at bruge din faglighed, samt få ny læring og udvikle dig.

Er du den, vi søger?
Som vores nye Handymand M/K, ser vi gerne, at du:

  • Har erfaring med Handymand opgaver og gerne med erfaring indenfor bygningsdrift.
  • Du er fagligt dygtig, brænder for dit fag og har nemt ved at sætte dig ind i nye arbejdsområder.
  • Du er positiv, tager ansvar og har gode samarbejdsevner – også når der er travlt.
  • Du arbejder struktureret har et godt overblik og kan arbejde selvstændigt
  • Er udpræget serviceminded med fokus på kunden og sætter en ære i kvalitet
Hos ISS er vi i tæt kontakt med vores kunder, hvorfor vi gerne ser, at du altid er serviceminded og præsentabel. Du har et højt servicegen, udviser forståelse for kunden og dennes forretning, og sætter en ære i altid at levere den bedste serviceoplevelse til kunden.

Ansøgning
Send din ansøgning med vedlagt CV via nedenstående link senest den 30. November 2020. Startdato snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information til stillingen, Kontakt venligst: Brian Kristensen på tlf.: 28 93 72 85 eller på mail: Brian.kristensen@dk.issworld.com

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.