Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Løsningsorienteret og serviceminded supportkonsulenter

Mentor IT er i rivende udvikling, derfor søger de løsningsorienteret og serviceminded supportkonsulenter, der vil være med til at styrke Service & Support teamet i Esbjerg, København, Kolding eller Aarhus.

Mentor IT leverer IT-outsourcing, infrastruktur og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i den gode IT-oplevelse. Det er ambitionen at levere Danmarks bedste IT-oplevelse. Mentor IT beskæftiger 55 medarbejdere fordelt på fire lokationer i Danmark og har eksisteret siden 1999.

Om jobbet
Som supportkonsulent indgår du i Service & Support teamet (servicedesk og telefon), hvor du sammen med dine kolleger yder remotesupport og løser lette ad-hoc opgaver on-site hos primært outsourcing kunder.

Arbejdsopgaverne vil typisk være:

  • Besvare supporttelefonen + servicedesk
  • Supportere brugere hos kunderne remote og on-site
  • Installere pc’er og applikationer hos brugere
  • Oprette og administrere brugere og mail
  • Rådgive kunder ifht. licenstyper
  • Opsætte rettigheder i AD og administrere GPO’er
  • Opsætte VPN klient software
  • Support på Office365 (mail og Sharepoint)
  • Fejlsøgning på PC’er, servere og netværksudstyr

Med din nysgerrighed og interesse for både teknik og forretning er du personen, som proaktivt stiller spørgsmål og sætter dig ind i og får løst kundens udfordringer hurtigt og sikkert – hvis muligt ved første kontakt.

Du kommer til at indgå i et større support og service team med 21 dygtige kolleger, hvor I samarbejder og bidrager til hinandens faglige udvikling.

Om dig
Du har formentlig en praktisk IT-uddannelse, og nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har leveret god kundeservice.

Rent IT-teknisk kan du navigere i et server-miljø, og du kan yde support i Office365 og Windows. Desuden har du basal netværksforståelse og erfaring med at klargøre PC’ere.

Du er teknisk nysgerrig, villig til at dygtiggøre dig – og er ikke være bange for at tage ansvar for løsning af nye opgaver. Endelig brænder du for den gode kunde IT-oplevelse.

Mentor IT kan tilbyde
Du bliver en del af en spændende virksomhed, hvor der er fart over feltet, masser af spændende og varierede opgaver og plads til socialt samvær.

Mentor IT har gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du tilbydes en fuldtidsstilling med en lønpakke, som svarer til kravene til stillingen, desuden får du PC, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed, samt pension og sundhedsforsikring.

Der tilbydes fleksible arbejdsforhold, med gode muligheder for hjemmearbejde. Dit faste holdepunkt vil dog være Mentor IT’s kontor i enten Esbjerg, Kolding, Aarhus eller København.

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.