Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Løsningsorienteret Servicetekniker til drift og vedligehold af lagersystemer, Albertslund

Kan du tænke dig at blive en del af et dynamisk, ambitiøst og kundevendt team ?

SSI Schäfer arbejder med alle faser i projektgennemførsel og softwareudvikling af fuldautomatiske og manuelle lager- og logistiksystemer i hele verden. De designer, udvikler og producerer løsninger til bl.a. lagre, industri og værksteder. Det omfatter bl.a. manuelle og automatiserede løsninger til lagring, pluk og sortering, løsninger inden for conveyor-systemer, samt teknologier til affaldshåndtering og genbrug.

Jobbet:

Som Servicetekniker får du god mulighed for personlig udvikling da jobbet indebærer mange forskelligartede opgaver. I stillingen skal du bl.a. arbejde med

  • Service på –og drift af højlager og transportanlæg

  • Fejlfinding og håndtering – både IT, mekaniske og elektriske fejl

  • Turnus med skiftende arbejdsområder

  • Ad hoc-opgaver

Jobbet er en fastansættelse med dag- og aftenvagter, samt lørdagsvagter i et fastlagt rul og deraf følgende skemafri andre dage. Du vil indgå i det team af serviceteknikere, der er tilknyttet sitet. Hverdagen byder på stor variation i arbejdsopgaverne og faglige udfordringer, når tekniske problemstillinger opstår og skal løses. Her er det dig, der er specialisten, og du og dine kollegaer fungerer i det daglige som firmaets ansigt udadtil.

Kvalifikationer:

Der kan være flere indgangsvinkler, men det forventes du har relevant teknisk baggrund. Gerne uddannelse som fx elektriker eller automatikmekaniker. Derudover vil det være en fordel hvis du har,

  • Erfaring med fejlfinding og drift af PLC styrede anlæg

  • Kendskab til WMS systemer

  • Erfaring med servicering af kunder

  • Erfaring med mekaniske installationer

  • Nogle års erfaring fra en lignende stilling

SSI Schäfer er en international koncern og du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt. Det kræver, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Har du gode egenskaber inden for de nordiske sprog, er det en fordel men ikke et krav.

Personlige egenskaber:

Det en forudsætning, at du kan arbejde selvstændigt (men er teamplayer), er seriøs og har en god situationsfornemmelse. Du er tillidsvækkende og god til at kommunikere. Det er vigtigt, at du fokuserer på kvalitet og arbejder struktureret. Du besidder en god portion humor og har et godt drive samt ambitioner/ønsker om at lære nyt og udvikle dig.

SSI Schäfer:
SSI Schäfer er en solid international koncern og en af verdens absolut førende leverandører af kvalitets-lagersystemer. SSI Schäfer er repræsenteret i 54 lande, har mere end 9.000 ansatte og er leverandør af en lang række lagerløsninger - fra design af automatiske lagersystemer til implementering af reoler, mobilreoler, kraner, transportører og software. SSI Schäfer er kendt for kvalitet i alle led - fra produkter til service.

SSI Schäfers værdier er: Ambitiøs, kompetent og uhøjtidelig.

Du tilbydes:
Du får en udfordrende stilling i en international koncern med store faglige og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdspladsen er velfungerende, omgangstonen uformel og arbejdsklimaet er sundt. Der tilbydes en attraktiv gage, der modsvarer job og kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Du får en grundig oplæring, herunder bl.a. certificering i egne produkter.

Ansøgning:

Der bliver løbende afholdt samtaler.

ALLE henvendelser behandles med fuldt fortrolighed


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her