Gem job

LOF Midtjylland søger undervisere til efterårssæsonen 2021

Vi er i gang med at planlægge den nye aftenskolesæson efterår 2021. Derfor søger vi nye timelønnede undervisere til at forestå undervisning indenfor aftenskolens områder. Covid-19 har skabt udvikling af aftenskoleområdet med mulighed for online undervisning eller online workshop sideløbende med de traditionelle læringsfællesskaber, som vi alle har savnet.

Så brænder du for et emne og vil give din viden videre, er det dig vi skal bruge. Vi glæder os til at få en kort ansøgning og CV fra dig, hvor du forklarer, hvilke ideer til kurser du har. Vi er interesseret i at høre fra dig, hvis du enten vil undervise i de mere traditionelle aftenskolefag, eller du har en ny og banebrydende ide til fag, LOF Midtjylland kan udbyde både fysisk og online undervisning - sammen og hver for sig.

Vores forventninger til dig:

Fagligt:

Vi forventer, at du er faglig dygtig til dit fag og kan formidle det i øjenhøjde på en engageret måde til alle vores kursister. Du behøver ikke at have undervisningserfaring eller erfaring med aftenskoleundervisning, men det er bestemt et plus og vi rigtig gerne sparre med dig undervejs.

Socialt:

At undervise i folkeoplysningen handler både om det faglige og det sociale. Kursisterne kommer frivilligt i deres fritid. Deres engagement og lyst til at deltage afhænger både af et godt forhold til underviseren, et godt, trygt og sjovt fællesskab og din faglige dygtighed. For at komme i betragtning til jobbet skal du derfor være: rummelig, entusiastisk– og have en generel interesse i mennesker. Derudover skal du være samarbejdsvillig.

Yderligere info:

  • Undervisningen kan foregå en fast ugedag både i dags- og aftentimerne
  • Undervisningen kan foregå i en periode eller afvikles som intensive kurser herunder som weekendkurser, ugekurser og lignende.
  • Undervisningen aflønnes i.h.t. folkeoplysningsloven.
  • Mulighed for at blive del af og (medskaber af) et større fællesskab, der går på tværs af vores mange forskellige hold
  • Kick-off for alle nye undervisere og en årlig medarbejdereftermiddag for alle vores medarbejdere.
  • Individuelle sparringssamtaler efter behov
  • Spændende kolleger fra alle slags professioner. Vores undervisere spænder meget bred fagligt og aldersmæssigt og er både studerende, arbejdssøgende, selvstændige og del- og fuldtidsansatte.

LOF Midtjylland udbyder aftenskolekurser under folkeoplysningsloven i Viborg, Silkeborg og Favrskov kommune. Vi er en af de største aftenskoleudbyder i Viborg. Vi underviser både i vores dejlige lokaler på Vævervej 10 i Viborg og på mange decentrale lokaliteter i alle tre kommuner. Vi samarbejder med mange aktører om at tilbyde aftenskolekurser og foredrag. Ud over aftenskoleaktivitet udbyder vi også ordblindeundervisning og Forberedende Voksenundervisning i vores dækningsområder.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Førstehjælpsinstruktører søges af LOF Midtjylland - Viborg, Silkeborg og Favrskov

LOF Midtjylland

Viborg
Vi forventer travlhed på Førstehjælpsområdet og i den forbindelse vil vi gerne knytte an med Førstehjælpsinstruktører der kan undervise indenfor: Færdselsrelateret førstehjælp Førstehjælp ved hjertestop Førstehjælp til børn For dig med særlig ansvar...
Indrykket:4. maj 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Førstehjælpsinstruktører søges af LOF Midtjylland - Viborg, Silkeborg og Favrskov

LOF Midtjylland

Viborg
Vi forventer travlhed på Førstehjælpsområdet og i den forbindelse vil vi gerne knytte an med Førstehjælpsinstruktører der kan undervise indenfor: Færdselsrelateret førstehjælp Førstehjælp ved hjertestop Førstehjælp til børn For dig med særlig ansvar...
Indrykket:4. maj 2021