Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

LOF Midtjylland søger undervisere til efterårssæsonen

Vi er i gang med at planlægge den nye aftenskolesæson. Derfor søger vi nye timelønnede undervisere til at forestå undervisning indenfor aftenskolens områder.

Brænder du for et emne og vil give din viden videre, er det dig vi skal bruge. Vi glæder os til at få en kort ansøgning og CV fra dig, hvor du forklarer, hvilke ideer til kurser du har. Vi er interesseret i at høre fra dig, hvis du enten vil undervise i de mere traditionelle aftenskolefag, eller du har en ny og banebrydende ide til fag, LOF Midtjylland kan udbyde.

Vores forventninger til dig:

Fagligt:

Vi forventer, at du er dygtig til dit fag og kan formidle det i øjenhøjde på en engageret måde til alle vores kursister. Du behøver ikke at have undervisningserfaring eller erfaring med aftenskoleundervisning, men det er bestemt et plus

Socialt:

At undervise i folkeoplysningen handler både om det faglige og det sociale. Kursisterne kommer frivilligt i deres fritid. Deres engagement og lyst til at deltage afhænger både af et godt forhold til underviseren, et godt, trygt og sjovt fællesskab og din faglige dygtighed. For at komme i betragtning til jobbet skal du derfor være: rummelig, entusiastisk– og have en generel interesse i mennesker. Derudover skal du være samarbejdsvillig.

Yderligere info:

  • Undervisningen kan foregå en fast ugedag både i dags- og aftentimerne
  • Undervisningen kan foregå i en periode eller afvikles som intensive kurser herunder som weekendkurser, ugekurser og lignende.
  • Undervisningen aflønnes i.h.t. folkeoplysningsloven.
  • Mulighed for at blive del af og (medskaber af) et større fællesskab, der går på tværs af vores mange forskellige hold
  • Kick-off for alle nye undervisere og en årlig medarbejdereftermiddag for alle vores medarbejdere.
  • Individuelle sparringssamtaler efter behov
  • Spændende kolleger fra alle slags professioner. Vores undervisere spænder meget bred fagligt og aldersmæssigt og er både studerende, arbejdssøgende, selvstændige og del- og fuldtidsansatte.

LOF Midtjylland udbyder aftenskolekurser under folkeoplysningsloven i Viborg, Silkeborg og Favrskov kommune. Vi er en af de største aftenskoleudbyder i Viborg. Vi underviser både i vores dejlige lokaler på Vævervej 10 i Viborg og på mange decentrale lokaliteter i alle tre kommuner. Vi samarbejder med mange aktører om at tilbyde aftenskolekurser og foredrag. Ud over aftenskoleaktivitet udbyder vi også ordblindeundervisning og Forberedende Voksenundervisning i vores dækningsområder.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.