Gem job

LOF Øresund søger en dygtig korleder som også er pianist til Helsingørkoret

Vi søger en rutineret sanger/dirigent til Helsingørkoret.

Koret er en del af vores aftenskoleundervisning, og koret øver hver mandag i Helsingør. Koret deltager i et fælles kor - et arrangement ved juletid i Mariæ kirken i Helsingør. 

Der er ikke krav om formelle uddannelsesmæssige kompetencer, men jobbet kræver et højt niveau i dit fag og så skal du kunne skabe en seriøs, men også tillidsfuld og munter stemning. Du skal kunne undervise i stemmetræning - klangøvelser og opvarmning af stemmer og krop.

Kursister i aftenskolen forventer et højt niveau og effektiv undervisning, samtidig med at stemningen på holdet er vigtig. Det skal være sjovt og lærerigt at gå i aftenskole, og det skal du som underviser have evnen til at skabe rammerne for.

LOF er et landsdækkende oplysningsforbund og vi gennemfører årligt ca. 1.200 kurser og andre folkeoplysende arrangementer for voksne med ca. 20.000 kursister årligt.

Jobbet som Korleder:

Start mandag 6. september kl. 19.30- 21.00

Undervisningen foregår hver mandag frem til 13. december 2021 i Helsingør, Skolen ved Gurrevej. Koret fortsætter sæsonen i efterfølgende sæson.

Lønnen er 286,32 kr. pr. lektion og hver undervisningsgang er på 2 lektioner. I alt 14 mødegange.

Jobbet indebærer, at man arbejder selvstændigt.

Stillingen er ledig til besættelse snarest.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.