Logistikmedarbejder

Esbjerg, Syd- og Sønderjyllands Politi
Syd- og Sønderjyllands Politi søger en medarbejder til vores Logistikafdeling.

Syd- og Sønderjyllands Politi har udliciteret en lang række serviceopgaver til en ekstern leverandør.
De udliciterer serviceopgaver er bl.a. rengøring, intern service, vognparkservice, vedligeholdelse af bygningsteknik og bygningsvedligeholdelse.

Én af dine hovedopgaver bliver at være politikredsens kontakt til den eksterne leverandør samt til den afdeling i Rigspolitiet, som er ansvarlig for kontrakten med den eksterne leverandør.

Konkret indeholder denne opgave:

• Løbende samarbejde med den eksterne leverandør.
• Ansvar for afholdelse af driftsmøder.
• Lokal opfølgning på den eksterne leverandør
• Håndtering af problemsager

Der afholdes hver måned et driftsmøde med den eksterne leverandør. Det er din opgave at udarbejde dagsorden til mødet, forberede og lede mødet og efterfølgende udarbejde referat fra mødet.

Du får også ansvaret for administration af uniformsområdet. Det drejer sig konkret om bestilling, modtagelse og distribution af uniformsgenstande samt varemodtagelse af fakturaer vedrørende uniformsgenstande.
Hovedparten af medarbejderne bestiller selv uniformsgenstande via et uniformsbestillings-system, så det er primært håndteringen af særlige ønsker fra politikredsens medarbejdere på uniformsområdet, som Logistikafdelingen har ansvaret for.

Du vil herudover skulle deltage i løsningen af logistikafdelingens øvrige opgaver, som bl.a. omfatter indkøb, administration af bygninger, våben, materiel og tjenestekøretøjer.

Vi forestiller os, at du

• Har en administrativ uddannelse
• Har dokumenterede administrative kompetencer,herunder meget gerne praktisk erfaring med tilsvarende opgaver
• Har dokumenterede it-kompetencer
• Er servicemindet og arbejder struktureret og resultatorienteret
• Har et godt humør og er fleksibel med gode samarbejdsevner
• Kan trives med mange og skiftende opgaver, og en hverdag som ikke altid er forudsigelig.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker snarest muligt efter nærmere aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst..

Dit arbejdssted bliver Syd- og Sønderjyllands Politi med adresse på Kirkegade 76, 6700 Esbjerg.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du har kørekort og kan blive sikkerhedsgodkendt.

Kontakt og ansøgning
Når du søger en stilling i politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til leder af logistik-afdelingen Anne Mette Ladekær på tlf. 72584479.

Syd- og Sønderjyllands Politi
Syd- og Sønderjyllands Politi dækker det syd- og sønderjyske med hovedstationen placeret i Esbjerg. Her er kredsens øverste ledelse placeret sammen med de centrale politiafdelinger, anklagemyndigheden og den centrale administration. Vi har derudover områdecentre placeret i Haderslev og Sønderborg, samt udkørselsstationer i Tønder, Varde, Vejen og Aabenraa. I Padborg ligger Udlændingekontrolafdelingen (UKA).

Vi er ca. 950 ansatte i hele kredsen, bestående af navnlig politiuddannede medarbejdere, jurister og administrativt uddannede medarbejdere.

Som en del af Dansk Politi er vi en politisk styret organisation, der løbende tilpasser sig det omgivende samfunds krav og forventninger. Vi ønsker kontinuerligt at udvikle vores kerneopgaver og være en serviceorienteret organisation, der skaber tryghed for borgerne, samtidig med at vi er en spændende, attraktiv og målrettet arbejdsplads.

Du kan læse mere om Syd- og Sønderjyllands Politi på www.politi.dk/sydsoenderjylland.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Lager og logistikmedarbejder (SAP Lagerstyring)

JobTeam Kolding A/S

Jobbeskrivelse: På vejne af vores kunde søger vi en stabil lagermedarbejder. Er du proaktiv, har flair for lagerstyring og brænder for at optimere processerne? Så har vi et job lige til dig. Du vil indgå i et team, som har det daglige ansvar for hel...
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Lager - og logistikmedarbejder med lastbil- og hængerkort

ROCKWOOL A/S

Kolding
Vi søger medarbejder til vores lager på 2 - holdsskift ( dag aften 7-15 15-23 ) Vi foretrækker medarbejdere, som kan arbejde både selvstændigt og også sammen med resten af teamet. Du skal være klar til aktivt at deltage i en travl hverdag med mange ...