Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Logistikmedarbejder til Forsyningsteam

FM Logistik søger en logistikmedarbejder pr. 1. marts 2018.  
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge på hverdage i tidsrummet mellem kl. 07:00 og 14:30.  
 
Forsyningsteamet består af 12 medarbejdere, som står for bestilling, opfyldning, rengøring og vedligehold af vareskabe, herunder linned på hospitalsafdelingerne. Sterilvarer mv. skal datocheckes, og der skal dokumenteres. Jobbet kræver overholdelse af tværgående og lokale retningslinjer for hygiejne, sikkerhed og adfærd. Arbejdet udføres i tæt samarbejde med den enkelte afdelings kontaktperson samt administrator af vores varebestillingssystem.  
 
Om dig:  
Du har gode kommunikationsevner, er struktureret, omhyggelig og serviceminded. Jobbet indebærer – udover kommunikation og kundeservice over for hospitalsafdelingerne – en stor del af selvstændighed.  
Du kan klare tunge løft.  
 
Om os:  
FM Logistik er en sektion i FM-enheden, som sørger for driften på både Frederiksberg og Bispebjerg Hospital. Sektionen er opdelt i enheder med mange forskellige arbejdsopgaver. FM Logistik varetager bl.a. følgende:   

  • Post: Modtage, sortere og fordele al post til og fra hospitalet, inkl. hasteprøver.  
  • Linnedkørsel: Afhentning og udbringning af rent og urent linned.  
  • Medicinkørsel: Udbringe medicin fra Apoteket. Transport og håndtering af farligt gods.  
  • Madkørsel: Transport af mad til og fra afdelingerne.  
  • Sengekørsel: Transport af rene og urene senge til og fra afdelingerne.  
  • Varekørsel: Modtage varer fra fx centrallageret og udbringe dem til afdelingerne.  
  • Renovation: Afhentning samt korrekt håndtering af al renovation på hospitalet.  
Vi tilbyder:  
Et udfordrende og afvekslende job i en moderne serviceorganisation med fokus på samarbejdet såvel internt som eksternt. Vi gør meget ud af at bevare et godt arbejdsmiljø og følger nøje den udvikling, der løbende sker inden for arbejdsområdet. Der vil være introduktion ved tiltrædelsen.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for husassistenter indgået mellem FOA – Fag og Arbejde og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.  
 
Yderligere oplysninger om stillingen får du hos: Driftsleder Nils Stausholm, nils.stausholm@regionh.dk  
 
Ansøgningsfrist: 16. februar 2018 kl. 12:00.  
 
Ansøgning og CV sendes elektronisk til os ved at benytte vores e-rekrutteringssystem – se link her på siden.  
 
Den samlede FM-enhed består af 600 medarbejdere og er som serviceorganisation ansvarlig for driften på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Enhedens formål er at sikre patienterne så behagelige og velfungerende rammer som muligt, samt understøtte, at det kliniske personale har optimale arbejdsbetingelser. Vores opgave er således at sikre de bedst mulige indendørs og udendørs rammer til gavn for løsningen af hospitalets kerneopgave.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lager- og logistikmedarbejder til webshop

SENIORSHOP ApS

Herlev
Vi søger en medarbejder der skal være med til at varetage ordretilgang, herunder pakning og forsendelse, i firmaets webshop samt modtagelse af varer. Endvidere udbringning af større varer, samt kunne foretage demonstration af specialvarer i kundens ...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:30. september 2018

Lager- og logistikmedarbejder til webshop 25-30 timer/ugen

SENIORSHOP ApS

Herlev
Vi søger en medarbejder der skal være med til at varetage ordretilgang, herunder pakning og forsendelse, i firmaets webshop samt modtagelse af varer. Endvidere udbringning af større varer, samt kunne foretage demonstration af specialvarer i kundens ...
Indrykket:21. september 2018
Udløbsdato:15. oktober 2018