Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Logopæd søges til Regionshospitalet Hammel Neurocenter

Et vikariat som logopæd ved Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Hammel Neurocenter, er ledig til besættelse pr. 1.4.2020. eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er på 35 timer pr. uge.
 
Om stillingen
Vi søger en logopæd, gerne med erfaring inden for neurorehabilitering. Du skal have mod på og interesse for, at arbejde med patienter med svære erhvervede hjerneskader i de tidlige faser.

Fagligheden er naturligvis i højsædet, samtidig med at vi lægger vægt på et anerkendende arbejdsmiljø.

Vi har brug for, at du finder trivsel i en arbejdsdag med flere bolde i luften, og har lyst til at indgå i et tværfagligt arbejdsmiljø, på et hospital.

Vi tilskynder hinanden til løbende at reflektere over egen praksis, hvilket bidrager til at styrke den faglige udvikling.
Vi har en logopæd med forskningsansvarlig funktion ansat, som i tæt samspil med det kliniske felt, understøtter monofaglig udvikling.

Arbejdet foregår i tværfagligt samarbejde med læger, neuropsykologer, hjerneskadekoordinatorer, ergo- og fysioterapeuter samt plejepersonale. Arbejdet består i diagnosticering og træning af patienter med kommunikative funktionsstab, samt rådgivning og vejledning af personale, patienter og pårørende. Vi sætter pris på lyst og interesse for forskning, undervisning og videreudvikling af området.

Vi kan tilbyde gode muligheder for faglig udvikling på en spændende arbejdsplads blandt engagerede kolleger på afsnittene og i logopædgruppen.
Du vil gennem de første måneder blive tilbudt introduktion, mono- som tværfagligt.

Regionshospitalet Hammel Neurocenter er Vestdansk Center for den højtspecialiserede neurorehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskade. Det betyder, at vi besidder den højeste ekspertise inden for neurorehabilitering og modtager svært hjerneskadede patienter fra hele Vestdanmark, dvs. Jylland og Fyn, samt enkelte fra Sjælland.

Neurorehabiliteringen er organiseret i fire højtspecialiserede områder: Subspeciale for Tidlig Neurorehabilitering, Subspeciale for mentale funktionsnedsættelser, Subspeciale for sensomotoriske funktionsnedsættelser og Sub speciale for Børn og Unge. Til alle subspecialer er tilknyttet klinikker med ambulant virksomhed.

Regionshospitalet Hammel Neurocenter har 84 behandlingspladser og behandler årligt ca. 700 patienter. Der er ca. 520 ansatte, heraf 7 logopæder.
 
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
 
Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med DLF. Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse. Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Hammel Neurocenter.
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Faglig Koordinator Lisbeth Frølund Kristensen, tlf. 78419453, mail; liskrist@rm.dk, eller til Ledende ergoterapeut Mette Skjærbæk Svane, tlf. 78419309 eller på mail mettsvan@rm.dk
 
Din ansøgning
Din ansøgning, vedlagt kopi af eksamensbevis samt øvrige relevante bilag om uddannelse og hidtidige erfaringer, skal sendes elektronisk og være skal være os i hænde senest den 19. februar 2020 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted 25. februar 2020

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.