Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Logopæd stilling i PPR Rudersdal Kommune

Spændende 37 timers stilling som logopæd med lyst til udvikling. Om jobbet

PPR i område Børn og Familie understøtter dagtilbud og skoler i deres kerneopgave med børn alderen 0-17 år.

Logopæd-teamet arbejder ud fra en forståelse af, at børn udvikler sprog i deres tætte relationer. Derfor er en af dine vigtigste opgaver at være forældrenes sparringspartner i en anerkendende, systemisk tilgang.

Herudover foretager vi logopædiske undersøgelser og giver både individuel- og gruppeundervisning til småbørn og skoleelever, ligesom vi yder konsultativ bistand til forældre, pædagoger samt lærere m.fl. og deltager i tværfagligt samarbejde.

Sidst, men ikke mindst, varetager vi som faggruppe spændende opgaver af både generel og specialiseret karakter, så som stammeteams, sproggrupper og et fonologiteam.

Din profil

Du er uddannet audiologopæd, logopæd eller speciallærer med speciale i sprog-, tale- og hørevanskeligheder.

Du er fagligt bredt funderet, har erfaring med at skabe forandring for børn, der har brug for støtte til deres udvikling og trivsel, og er samarbejdsminded og anerkendende.

Du er ansvarsbevidst, struktureret, detaljeorienteret og kan både arbejde selvstændigt og tværfagligt. Du er fleksibel og kan have fokus på flere opgaver på samme tid.

Derfor skal du vælge os

Du får et job med spændende udfordringer, i et team med 10 engagerede logopæder, som alle har hver deres specialopgaver og ansvaret for ca. en folkeskole og de omkringliggende institutioner.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor fagligt engagement, kombineret med fleksibilitet, varme og humor sættes i højsædet. Selvom du skal arbejde meget selvstændigt, vil du have hyppig kontakt med dine kolleger og være en del af et team, som er optaget af at udvikle deres faglighed og hjælpe hinanden. Du får mulighed for deltagelse i både individuelle og fælles kurser.

Du har adgang til eget kontor ude i området og et fælles logopædkontor i PPR.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 37 timer pr. uge og med start den 1. august 2019.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os

PPR er en del af område Børn og Familie, som også består af Familiehuset, Sundhedstjenesten, Tandplejen og Myndighed. PPR omfatter 15 psykologer, 10 logopæder, 5 børne- fysioterapeuter/ergoterapeuter og en tværfaglig koordinerende funktion.

Vi er optaget af at styrke den tidlige og forebyggende indsats samt udvikle indsatser og samarbejdsformer, der understøtter børns trivsel og læring så tæt på en almindelig hverdag som muligt. Vores PPR er kendetegnet af høj faglighed, lyst til fælles udvikling og tværfagligt samarbejde og et ressourceorienteret blik.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Samtalerne afholdes den 24.06. 2019 og den 25.06. 2019.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.