Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Logopæd/tale-hørekonsulent og fagkoordinator til ansættelse i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) på 30 timer fra den 1. marts 2021

Logopæd/tale-hørekonsulent og fagkoordinator til ansættelse i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) på 30 timer fra den 1. marts 2021
 
Brænder du efter at skabe trivsel og udvikling for børn og unge? Samt bidrage til et tværfagligt samarbejde for at fremme ressourcer og understøtte udvikling hos børn, unge, såvel som de nære voksne? Har du lyst til at være med til at udvikle det tværfaglige samarbejde på tværs af faggrupper og dermed bidrage til en styrkelse af den fælles opgaveløsning? Så er du måske vores nye logopæd/tale-hørekonsulent og fagkoordinator.
 
Du vil blive en del af en faggruppe på 8 tale-hørekonsulenter, som du også skal være fagkoordinator for. Vi søger en ny medarbejder og koordinator med logopædisk uddannelse, f.eks. diplomuddannelse i logopædi/specialpædagogik, audiologopædisk bachelor eller kandidat, eller tilsvarende kvalifikationer inden for sprog og tale-hørevanskeligheder.
 
Koordinatorfunktionen er timesat til 8 timer ugentligt og vil bl.a. kræve ansvar for:

 • Afvikling af faggruppemøder – herunder dagsorden til møder.
 • Kvaliteten i faggruppens indsats – herunder ens serviceniveau.
 • Den faglige udvikling i gruppen – herunder sparring på opgaver.
 • At det faglige arbejde udføres jævnfør lovgivningen på fagområdet.
 • Deltagelse i fælles koordinatormøder i PPR med teamkoordinatorer og PPR-leder.
 • Deltage i ansættelsesudvalget når der skal ansættes en ny medarbejder i faggruppen.
 • Koordinatorfunktionen er ikke med personaleansvar.
Vi står i PPR overfor, og er påbegyndt, en implementering af NYE VEJE, hvilket indebærer et øget fokus på det specialiserede område og inklusion. Vi er i PPR blevet opnormeret fra januar 2021 med to talehørestillinger i forbindelse med øget fokus på styrkelse af sproget i 0-3 års alderen og indsatsen i forhold til læringsmiljøer i både dagtilbud og hjem opprioriteres.
 
Derfor tilbydes du en opkvalificering/uddannelse inden for Sprogtrappen og Hanen-certificering ”It takes two too talk” sammen med resten af faggruppen.
 
Indsatsen skal både opspore de børn under 3 år, der har brug for en ekstra sprogindsats, og understøtte forældres kompetencer til at støtte deres barns sproglige udvikling bedst muligt.
 
I PPR er der ud over logopæder/tale-hørekonsulenter ansat psykologer og pædagogiske konsulenter, som vi har tæt samarbejde med. Som ansat i PPR bliver du en del af et fagligt fællesskab, hvor vi deler viden og erfaring i det daglige, og i diverse mødefora som personale-, distrikts- og faggruppemøder.
 
Medarbejderne i PPR er delt op i tre distrikter og tilknyttet specifikke skoler/institutioner i et geografisk inddelt område. Opgaverne består i rådgivning og vejledning af forældre, dagplejere, pædagoger, lærere, skole- og institutionsledere på såvel private som kommunale tilbud. Målgruppen er børn og unge i alderen 0-18 år. Herudover betjener nedarbejderne i PPR også kommunens specialcentre og specialskoler.  Det vil være en fordel, hvis du har interesse for det specialiserede område.
 
Om jobbet:
 • Du bliver en del af et tværfagligt arbejdsfællesskab i PPR tilknyttet én af vore tre distrikter – Øst, Vest eller Syd.
 • Du deltager i virtuel faglig sparing.
 • Du deltager i fastlagte tværfaglige sparingsmøder i forskellige enheder bestående af dagtilbud og skole, hvor du i samarbejde med andre faggrupper, med udgangspunkt i miljøet omkring barnet, rådgiver og vejleder forældrene og det professionelle personale.
 • Udredning af børn med tale-sprogudfordringer og udformning af handleplan og vejledning
 
Du vil…
 • blive en del af en dynamisk organisation med fokus på tidlig indsat og inklusion.
 • indgå i det tværfaglige konsultative arbejde sammen med pædagogiske konsulenter, psykologer, ergoterapeuter, sundhedsplejerskere, socialrådgivere, læse- og matematikkonsulenter.
 • blive en del af et fagligt miljø præget af en faglig kompetent tilgang med fokus på opgaveudførelsen og med mulighed for gensidig sparring.
 • blive en del af en arbejdsplads der vægter professionel dømmekraft, helhedsorientering, sociale færdigheder og medarbejdertrivsel højt.
 • indgå i et tæt samarbejde med skoler og dagtilbud i forbindelse med sparring/rådgivning, netværksmøder samt evt. undervisning.
   
  Du har
 • logopædisk uddannelse, f.eks. diplomuddannelse i logopædi/specialpædagogik, audiologopædisk bachelor eller kandidat, eller tilsvarende kvalifikationer inden for sprog og tale-hørevanskeligheder
 • Interesse for sproglige vanskeligheder der knytter sig til det specialiserede område (kompetenceudvikling kan tilbydes)
 • evnen til at formidle konklusioner/vurderinger samt anden fagspecifik viden til såvel børn som forældre og professionelle samarbejdspartnere.
 • evnen til at inddrage forældre som en vigtig samarbejdspartner i arbejdet.
 • evnen til at arbejde selvstændigt, helhedsorienteret og tværfagligt.
 • viljen til at arbejde konsultativt og procesorienteret.
 • evnen til at udtrykke dig kort, klart og præcist i mundtlige og skriftlige opgaver.
 • IT-kompetencer på brugerniveau.
 
Om os
Vi tilbyder et tværfagligt arbejdsfelt blandt engagerede kollegaer, på en arbejdsplads, hvor et godt fysisk og psykosocialt arbejdsmiljø vægtes højt. Vi arbejder aktivt med at skabe optimale rammer for opgaveløsning i et komplekst arbejdsfelt, der er præget af kontinuerlig udvikling og ændring. Vi tilbyder gode faglige udviklingsmuligheder og sparring.
Organisatorisk er Pædagogisk Psykologisk Rådgivning forankret i Børn og Familie bestående af Socialrådgivningen, Sundhedsplejen og Familiecenteret og Tandplejen.
PPR er fysisk placeret på Servicecentret Videbæk i et aktivitetsbaseret kontorlandskab sammen med Socialrådgivningen, Sundhedsplejen, Sekretariatet og Administrationen i Dagtilbud og Undervisning.
Løn og arbejdsvilkår efter gældende overenskomst for PPR.
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte talehørekonsulent, fagkoordinator og TR Annette Winther Petersen på tlf. 9974 1408 eller leder af PPR Pernille Funder på tlf. 5142 2686.
 
 
Ansøgning:
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” neden under selve stillingsopslaget. Vedhæft ansøgning, CV og relevante bilag i PDF- eller DOC-format, så ansøgningen er modtaget senest den 20. januar 2021. Udvælgelse af ansøgere sker den 22. januar og samtaler forventes afholdt den 25. januar 2021.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.