Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Louis Poulsen søger Planlægger til logistik

Louis Poulsen (LP) er en dansk belysinngsproducent født ud af skandinaviske designtraditioner, hvor form følger function. Vi er repræsenteret over hele verden.

Vi er i en fortsat rivende udvikling, og vi søger derfor en engageret og dygtig planlægger til vores Logistikafdeling, der har lyst og motivation til fortsat at sikre leveringsevnen til vores kunder. Du får med din viden og kompetence, mulighed for at bidrage til at understøtte end-to-end flowet gennem virksomheden.

Vi står overfor store ændringer i vores tankesæt og arbejdsgange. Disponering, forecast og planlægning er samlet under en enhed – logistik. Det betyder, at planlægningen er under udvikling, og det fremtidige set up vil være med lean principper som guideline.

Planlægningsteamet består i dag af 4 dygtige medarbejdere og arbejdsstedet er på vores fabrik i Vejen med reference til Logistics Manager.

Hvorfor skal du søge dette job?

Du får en unik mulighed for i tæt samarbejde med driften at planlægge ordrer på overordnet og underliggende niveauer. Samtidig sikrer du, at leveringen overholdes i forhold til Louis Poulsens servicekoncept overfor slutkunden, samt overholdelse af krav om kvalitet og miljø.

Vi sikrer dine faglige kompetencer gennem nødvendig efteruddannelse og sparring, i takt med funktionens udvikling.

Jobprofil

Din primære opgave bliver sikring af, at levering til vore kunder overholdes i henhold til Louis Poulsens servicekoncept, herunder proaktivt overveje og iværksætte korrigerende handlinger, i samarbejde med de relevante produktionsledere. Du kommer til at arbejde med;

- Ordrekonvertering og materialetjek

- Fin- og grovplanlægge

- Koordinere kapacitet med øvrige planlæggere

- Proaktivt følge op på produktionsordrer

- Afholde og følge op på kapacitetsmøder med produktionen

- Vedligeholde relevante stamdata i SAP

- Deltage i relevante udviklingsprojekter

Personprofil

Vi forestiller os, at du har en logistik eller teknisk uddannelse og relevant erhvervs-erfaring inden for planlægning- og produktionsstyring.

Du er grundig i din opgaveløsning, kan lide at træffe de ”rigtige” beslutninger, har et godt overblik og er vedholdende i såvel udviklingsrelaterede som rutineprægede opgaver. Det er naturligt for dig at begå dig på tværs af organisationen, og er i besiddelse af gode kommunikative evner. Du ser muligheder i forandringer, og søger i samarbejde med teamet nye løsninger.

Vi forventer, at du kender til ERP-systemer med særligt fokus på materialestyringsdelen, og er rutineret bruger af Production Planning (PP) i SAP. Du behersker engelsk på skrift og i tale, ligesom du har solid erfaring med excel.

Vi tilbyder

Et udfordrende job i en dynamisk, men uformel organisation. En organisation, der vægter gode personaleforhold under parolen ”Sjovt og Sundt – Sammen”. Vi sikrer, du bliver tilført den nødvendige kompetence om vores virksomhed og produkter via introduktions- og træningsprogrammer, hvor du blandt meget andet vil lære alt om vores produkt- og belysningsfilosofi, samt lære om produkterne og deres historie.

Praktiske oplysninger

Send din ansøgning hurtigst muligt da vi afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat viser sig

For at printe stillingsopslaget klik her.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.