Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lufthavnschef

Danmarks største heliport
Esbjerg Lufthavn er en regional lufthavn for det sydvestjyske område. Lufthavnen er primært base for helikopterflyvninger og et knudepunkt for offshore-industrien i Danmark. Mange af branchens medarbejdere benytter dagligt lufthavnens faciliteter på vej til eller fra arbejde. Herudover er der bl.a. daglige rutefly til Aberdeen og Stavanger samt luftfragt.

Lufthavnen er en meget væsentlig og uundværlig del af infrastrukturen i Danmarks EnergiMetropol. Lufthavnen har normalt ca. 20 afgange dagligt og ca. 100.000 passagerer årligt, hvoraf ca. 80 % flyves med helikopter til offshore-destinationer i Nordsøen.

Der er ca. 60 ansatte, og herudover er lufthavnen hjemsted for en række virksomheder, der har knap 300 ansatte på lufthavnens område.

Et unikt job
Du har det strategiske og det overordnede driftsansvar for en veldrevet og velfungerende lufthavn med sin helt egen kultur og identitet – en arbejdsplads, hvor der er et stort medarbejderengagement og stor medarbejderinvolvering. Du bliver spydspids for en fortsat effektivisering og udvikling af forretningen med et særligt fokus på drift og service. Du skal kunne se og kommercialisere de muligheder, der løbende opstår - specielt inden for lufthavnens kerneforretningsområder.

Du bliver en del af chefgruppen i Teknik & Miljø, Esbjerg Kommune og får reference til direktøren for Teknik & Miljø.

Personaleledelse er kodeordet
Der er mange tilgange til jobbet. Der vil i særlig grad blive lagt vægt på din tekniske og kommercielle viden og erfaring og dine stærke naturlige lederegenskaber - evnen til at skabe følgeskab og medejerskab. Du er en god netværker, evner overbevisende at etablere og udvikle ”professionelle” venskaber og trives i de mange fora med forskellige interessenter. Det forudsættes, at du er en stærk formidler i skrift og tale, og at du er forhandlingsvant på engelsk.

Interesseret?
Læs mere om Esbjerg Lufthavn på www.esbjerg-lufthavn.dk og om stillingen og ansættelsesproceduren i det uddybende notat, som du kan hente her.

Du er velkommen til at kontakte Mercuri Urval, Evald Eriksen på telefon 4057 8708 for en fortrolig dialog om vilkår og muligheder i jobbet. Du kan også kontakte direktør Hans Kjær, Teknik & Miljø, Esbjerg Kommune på telefon 2069 8950.

I forbindelse med ansættelsen skal der fremlægges straffeattest samt gennemføres baggrundstjek hos politiet.

Alle kvalificerede uanset køn, alder og etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV.
Referencenummer: DK-04541. Ansøgningsfristen udløber den 6. februar 2018, kl. 10.00.

 


Esbjerg Lufthavns vision
”Hellere lille og vågen....”
Vores vision er at blive Nordens offshore-lufthavn nr. 1. Ikke den største, men kundernes foretrukne. Her er intet vokseværk – vi bruger kræfterne på at yde en fremragende service i et godt miljø, hvor sikkerheden og de tekniske standarder er skyhøje.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her