Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

LUFTHAVNSCHEF - ESBJERG LUFTHAVN

Vil du være med til at løfte Esbjerg Lufthavn til næste niveau?

En lufthavn med store ambitioner

Som lufthavnschef skal du stå i spidsen for den fremtidige udvikling af Esbjerg Lufthavn og være med til at indfri de målsætninger, der ligger i lufthavnens ambitiøse vækststrategi.

Esbjerg Lufthavn har i de seneste år været inde i en positiv udvikling og oplever vækst i passagertal, etablering af nye flyruter og nye forretningsområder samt en positiv økonomisk udvikling. Og man vil endnu mere.

Du får ansvaret for den strategiske ledelse, den kommercielle udvikling og den overordnede driftsledelse af lufthavnen. Organisationen er veldrevet og velfungerende, og man mærker tydeligt det stærke fællesskab og den faglige stolthed, der præger lufthavnen som arbejdsplads. Som ny lufthavnschef får du således et stærkt fundament at stå på og en unik mulighed for at udnytte Esbjerg Lufthavns store potentiale.

Tillid og respekt er nøgleord
Du får ansvaret for ca. 70 medarbejdere og får to sektionsledere og lufthavnens stabsafdeling i direkte reference. Der er en tillidsfuld og respektfuld dialog mellem ledere og medarbejdere, der alle er meget dedikerede til deres arbejde. Det er derfor afgørende, at du er tillidsfuld og dialogorienteret, og at du kan skabe store resultater gennem andre.

En kommerciel profil
Du forventes at have en kommerciel baggrund – gerne inden for et eller flere af Esbjerg Lufthavns forretningsområder. Du har ledelseserfaring, erfaring med forretningsudvikling samt en stor forretningsforståelse. Du har udsyn og stærke strategiske kompetencer og er en dygtig netværker. Som person er du udadvendt, positiv og nede på jorden.

Du kan læse mere i denne uddybende job- og personprofil (pdf).

Nysgerrig?
Interesserede kan kontakte direktør Erik Jespersen for Teknik & Miljø fra Esbjerg Kommune på telefon 7616 1300 og chefkonsulent Evald Eriksen fra Genitor på telefon 4057 8708 for en fortrolig drøftelse af vilkår og muligheder i stillingen.

Finder du jobbet interessant, kan du søge stillingen via knappen "Send ansøgning".

Uddyb gerne i din ansøgning, hvilke af Esbjerg Lufthavns forretningsområder, du har en særlig erfaring med.

Ansøgningsfristen udløber den 14. april kl. 10.00.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.