Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lufthavnsmedarbejdere

Grundet øget aktivitet søger Sønderborg Lufthavn snarest tre fuldtids og fuldblods lufthavnsmedarbejdere.
 
Som lufthavnsmedarbejder er dine arbejdsopgaver mangeartede.
Du vil, blandt meget andet være en del af security, der foretager sikkerhedseftersyn af passagerer, deltage i lastning og losning fly, vedligeholdelse af bygninger og udenoms arealer, rengøring og tankningstjeneste samt indgå i lufthavnens brand og redningstjeneste.  
 
Du kommer til at indgå i den løbende vagtplan, og der arbejdes med skiftende arbejdstider herunder også i weekender og på helligdage. 
 
Da vore lufthavnsmedarbejdere i vid udstrækning er vort daglige ansigt udadtil, lægger vi stor vægt på, at du er selvstændig og ansvarlig samt forstår at yde en god service. Desuden skal du have et godt kendskab til engelsk. 
 
Af sikkerhedsmæssige årsager, er det nødvendigt, at du ikke er farve eller ordblind. 
Du skal fremvise en straffeattest uden anmærkninger, og skal endvidere kunne sikkerhedsgodkendes af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.   
Grundet sikkerhedsmæssige krav skal dit CV være udførligt.  
Ansættelsen er betinget af en godkendt helbredsattest samt at bestået fysisk test med krav, der modsvarer beredskabsstyrelsens.
Denne test skal bestås inden ansættelse.
 
Om du er mand eller kvinde – ung eller lidt ældre, betyder ikke noget, vi favner bredt! Dog skal du være i besiddelse af kørekort kat. B og C.

Vi forestiller os du har en håndværksmæssig baggrund f. eks automekaniker/elektriker/snedker el.lign. En uddannelse inden for brand og redning vil være et plus, men ikke et krav, nødvendig uddannelse vil finde sted. 
 
Vi tilbyder en stilling i en virksomhed i vækst, en virksomhed med en uformel omgangstone, en virksomhed hvor ikke 2 dage er ens.  
 
Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst efter principperne i "Ny Løn".
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Maintenance Manager Dennis Christensen på tlf. 23 30 51 16.
 
Ansøgningen, relevante bilag og CV sendes elektronisk. Ansøgningsfristen er senest den 18/2 2018.
Til orientering kan vi oplyse, at vi forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag den 22/2 2018, og alle ansøgere vil få besked umiddelbart herefter. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Udviklingsfokuseret Smedemester

Camp-let Production A/S

Vil du gerne være del af en spændende arbejdsplads med gode kolleger ? Vi søger en erfaren smed, som går med en lille opfinder i maven. Brænder du for fremstilling og udvikling af produkter, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten, så er dette...
Indrykket:19. september 2018
Udløbsdato:26. september 2018