Luksuspleje søger hurtigst muligt en ergoterapeut i en tidsbegrænset periode på 20 timer ugentlig indtil d. 01.10.18

Har du lyst til at arbejde på deltid som ergoterapeut hos en privat plejeleverandør?

Målgruppens funktionsniveau spænder vidt og du skal have en bred vifte af de ergoterapeutiske opgaver. Det handler blandt om at kunne tilrettelægge individuelle behandligsforløb i borgerens eget hjem, eksempelvis efter udskrivelse.

Du skal kunne identifisere borgerens ressourcer til at vejlede og give borgeren de redskaber han skal bruge, til at bruge sine kompetencer bedst muligt og dermed kompensere for sit handikap. Dit arbejde omfatter hele spektrum af ADL træning, dvs du skal kunne vejlede borgeren ved at lave forflytninger, bad-træning, køkkenaktiviteter, påklædning med og uden hjælpemidler.

Du bliver en del af et team, hvor du er den eneste ergoterapeut blandt et stort udekørende hjemmehjælper team, planlæggere og kontorassistenter. I denne sammenhæng er du en vigtig rådgiver til hjemmehjælperen og vil dermed blive konsulteret af dine kollegaer i forbindelse med hjælpemidler, APV´er og funktionsniveau- vurderinger.

 

Arbejdspladsvurderinger for hjemmehjælperene er et centralt værktøj du skal have fokus på, for at kunne sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø for både hjemmeplejen og vores klienter.

 

Vi møder dagligt i vores nye og lyse lokaler på Niels Bohrs vej 2 i vejle, hvor du vil have dit eget kontor og hvor du kan planlægge dit arbejde selvstændigt.

 

Ud over dine kollegaer fra kontoret står du i et tæt samarbejde med pårørende, sygeplejersker fra distrikter eller sygehuset, terapeuter fra kommunen, hjælpemiddeldepot og myndigheden, som er dine daglige samarbejdspartnere.

Vi kommunikere i NEXUS, hvor du dokumenterere alle dine daglidagsopgaver og hvor du sender dine henvendelser til myndigheden eller driften. Systemet står i prcessen til at skifte til FSIII. Det vil være en fordel hvis du har kendskab til dette, ellers kan du hurtigt blive lært op.

 

Bliv en del af en arbejdsplads der priotere trivsel, medindflydelse og engagement højt hos sine medarbejdere og send din ansøgning i dag eller kontakt Debbie Pedersen på 72207017 for at hører nærmere om stillingen, hvis du er blevet nysgerrig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Ergoterapeut til Fysio- og Ergoterapien på Regionshospitalet Horsens, Medicinsk Gruppe

Fysio- og Ergoterapien

Fast stilling fra 1. april 2018, 32 timer pr. uge.Er du en ambitiøs og fagligt dygtig ergoterapeut? Har du gennemslagskraft samt en konstruktiv og engageret indstilling? Ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er det dig, vi søger! Du vil primæ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Ergoterapeut og Social- og Sundhedsassistent til nyoprettet daghjem for borgere med demens på Plejecenter Kildegården

Skanderborg Kommune

Odder
Vi søger 3 kollegaer til nyt daghjem for borgere med demens, et aflastningstilbud for pårørende. Vi stimulere borgerne gennem små aktiviteter en til en, eller i små grupper, og vægter det gode hverdagsliv. Du vil være med i opstarten udviklingen af ...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Afdelingen for socialpsykiatri og beskæftigelse på Kompetencecenter Skanderborg søger socialfaglige medarbejdere

Skanderborg Kommune

baggrund af en stigning i tilgange, søger vi i afdelingen for socialpsykiatri og beskæftigelse:2 faste fuldtids medarbejdere med ansættelse 1. maj 2018 eller snarest derefter. Den ene stilling er med delvis koordinatorfunktion, som varetages i et sa...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Fysioterapeut, specialeansvarlig

Fysio- og Ergoterapien, RHH

Hedensted
Fysioterapeut til Fysio- og Ergoterapien på Regionshospitalet Horsens, medicinsk gruppe, funktion som specialeansvarlig hjerte-lunge områdetFast stilling 35 timer pr. uge. Er du en ambitiøs og fagligt dygtig fysioterapeut? Har du gennemslagskraft sa...
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Fysioterapeut søges til Vital Horsens - Træning og rehabilitering

Vital Horsens – Centrum for Sundhed og Træning

Hedensted
Vital Horsens, Godt liv med kronisk sygdom og Distriktstræningen søger 1 fysioterapeut til rehabilitering indenfor primært diabetes type II, prædiabetes og 86 træning. Der er tale om et barselsvikariat på 32 timer, som ønskes besat fra 1. april 2018...