Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lundgrens søger advokat til Rekonstruktion & Insolvens

Lundgrens vækster, og derfor søger vi en ny kollega til vores afdeling for Rekonstruktion & Insolvens. Som vores nye kollega bliver du en vigtig spiller i rådgivningen af vores kunder, ligesom du vil få en aktiv rolle i afdelingens spændende sager.

Din primære opgave bliver at drive sagsbehandling af konkursboer fra afsigelse af dekret til indlevering af boregnskab, herunder håndtering af aktiver, håndtering af medarbejdere, varetagelse af retssager, henvendelser fra kreditorer, panthavere m.fl.

Derudover vil jobbet løbende byde på en lang række forskelligartede opgaver inden for insolvensretten.

Vi søger
Du er formentlig 3. års advokat og har erfaring med rekonstruktion og insolvens fra et andet advokatkontor. Du arbejder selvstændigt, struktureret og detaljeorienteret, og du har lysten og evnerne til at løse komplekse problemstillinger. Du tager ansvar, er målrettet og en holdspiller, og du har lyst til at bidrage til afdelingens fortsatte positive udvikling.

Din nye arbejdsplads
I Lundgrens’ afdeling for Rekonstruktion & Insolvens rådgiver vi finansielle institutioner og virksomheder vedrørende alle aspekter af insolvensretlige forhold, herunder rekonstruktion, frasalg og omstrukturering, konkursret og akkordmodeller samt forhold ved virksomhedsoverdragelse i konkurs. Du vil således få mulighed for at arbejde med mange forskellige typer af klienter og gøre en forskel for den enkelte klient.

Vi arbejder hårdt for at yde den bedste rådgivning til vores klienter, men lægger meget stor vægt på at have et uformelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til at have det sjovt. Vi søger derfor en holdspiller, der har gode samarbejdsevner, og som forstår vigtigheden af at løfte i flok.

Er du interesseret? 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.