Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lungemedicinsk ambulatorium

Vil du være en del af vores ambitiøse ambulante sygeplejeteam, så læs endelig videre.  
 
Vi er et stort og velfungerende ambulatorium med 22 fastansatte sygeplejersker, speciallæger og sekretærer. Ambulatoriet har åbent alle hverdage fra 7.30-15.30.   
 
Sygeplejegruppen er meget spredt alders- og erfaringsmæssigt, hvilket er en styrke for vores samarbejde. Vi har en uformel omgangstone og gensidig respekt for hinandens faglige og personlige forskelligheder. I det hele taget er vores arbejdsplads kendetegnet ved mangfoldighed, udvikling og uddannelse.    
 
Vi tilbyder dig:  
Grundig introduktion i de forskellige funktioner, selvstændige opgaver og undersøgelser, du som sygeplejerske kommer til at varetage i Lungeambulatoriet.   
En erfaren sygeplejegruppe, der er fagligt engagerede og brænder for specialet. Vi glæder os til at lære dig op i det lungemedicinske speciale eller bygge videre på den erfaring, du allerede har.  
 
Ambulatoriets opgaver er:  
I specialeambulatoriet varetager vi udredning og behandling af astma, KOL og interstitielle lungesygdomme, hvor vi som sygeplejersker udfører højt specialiserede undersøgelser og samtaler.   
 
Vi har selvstændige sygeplejespor såsom sygeplejeforundersøgelser, testspor (f.eks. astmaprovokationstests), iltpatient-spor, KOL-rehabilitering, vaccination af astma- og allergipatienter mm. Derudover har vi spor, hvor vi arbejder tæt sammen med lægerne.    
 
Infiltratenheden er en del af lungeambulatoriet, som varetager diagnostik af patienter, bosiddende i en stor del af Region Hovedstaden og Bornholm, hvor der er mistanke om lungekræft. Forløbene er tilrettelagt som kræftpakkeforløb, hvor infiltratenheden varetager ambulante samtaler og undersøgelser såsom bronkoskopier på vores egen undersøgelsesstue med tilknyttet opvågning.   
 
Du vil primært komme til at fungere som sygeplejerske i specialambulatoriet, men på sigt med funktion i opvågningen eller på i den invasive bronkoskopifunktion.   
 
Vi ønsker en sygeplejerske der: 
Trives med selvstændige sygeplejeopgaver, kan arbejde struktureret og målrettet, samt har gode færdigheder i teknisk sygepleje.   
Har gode kommunikations- og samarbejdsevner.  
Kan inspirere til gensidig erfaringsudveksling og faglig udvikling.   
Er fleksibel, har et godt overblik og kan have mange bolde i luften.   
Har kendskab til sundhedsplatformen.   
Med fordel har lungemedicinsk-, operations- eller opvågningserfaring.  
 
Stillingen er 32-37 timer pr. uge, hvor du vil arbejde på hverdage i dagtid. 
Tiltrædelse 1.april 2018 eller efter aftale.   
 
Ansøgningsfrist 22. februar 2018.  
 
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 4026 0805  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her