Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lungemedicinsk sengeafsnit 701 søger en social- og sundhedsassistent med erfaring til fast stilling!

Har du interesse for grundlæggende sygepleje, gode relationer samt god og respektfuld kommunikation med den lungemedicinske patient, så mangler vi netop dig.

Vi søger en engageret social og sundhedsassistent i skiftende vagter pr. 1. april 2021 eller efter aftale. Stillingen er 37 timer/uge – andet timeantal kan aftales – med vagt hver 2. weekend.

Om afdelingen
Lungeafsnittet er et højtspecialiseret afsnit med 21 senge, og anses for et af Danmarks bedste indenfor dette område. Vi er en del af Afdelingen for Medicinske Sygdomme på Herlev og Gentofte Hospital og arbejder ud fra en fælles vision, om at patienterne oplever meningsfulde og sammenhængende patientforløb. Det gør vi blandt andet ved at medinddrage patienten og de pårørende i behandlingen.

Afdeling for Medicinske Sygdomme har i oktober haft besøg af Arbejdstilsynet. En dag, hvor vi med stolthed viste vores afsnit/afdeling frem. Arbejdstilsynet gav ingen reaktioner til afdelingen men anerkendte, ”at afdelingen havde et beundringsværdigt og systematisk miljøarbejde”.

Lungemedicin er et meget spændende og til tider komplekst speciale. I afsnittet får du en alsidig og travl hverdag med mange faglige udfordringer. Vi modtager og behandler patienter med alle former for lungesygdomme, og gennem vores sygepleje gør vi en forskel for patienterne.

Afsnittet er uddannelsessted for både social- og sundhedsassistentelever samt sygeplejestuderende på forskellige niveauer. Der vil være mulighed for at være vejleder for vores SSA-elever.

Vi er et engageret og dynamisk team, som vægter det gode samarbejde, det gode arbejdsmiljø, det gode læringsmiljø og godt humør meget højt. Faglig og personlig udvikling er i højsædet og kompetencer udvikles i samspil med hinanden. Vi arbejder aktivt med at udvikle og forbedre sygeplejen i samarbejde med afdelingens kliniske sygeplejespecialist.

Erfaring fra specialet er ikke en forudsætning men gerne erfaring fra sygehus. Engagement, empati, humor og lysten til at indgå i et miljø med høj faglighed er bærende værdier.

Vi tilbyder

  • Oplæring, som følger individuelt introduktions-, oplærings- og uddannelsesprogram, hvor du den første måned følges med en kollega
  • Planlagte evalueringssamtaler
  • Gode kolleger og sparringspartnere
  • Case undervisning, 15 faglige minutter, ugentlig undervisning om torsdagen. Alt sammen som en del af udvikling af sygeplejen
  • Stærkt tværfagligt samarbejde
Den første måned vil du ikke være en del af normeringen for at sikre dig de bedste forudsætninger for at lære den lungemedicinske patient og specialet at kende. Du vil desuden deltage i medicinsk afdelings fælles introduktionsprogram.

Vi glæder os til at høre fra dig, og hvis du har behov for yderligere information eller ønsker du at se afdelingen kan du kontakte afdelingssygeplejerske Annette Svensson, 2117 7966.

Din ansøgning skal være os i hænde senest onsdag 24. februar 2021 kl. 12:00

Samtaler gennemføres løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.