Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lungemedicinsk Sengeafsnit søger sygeplejersker

Lungemedicinsk sengeafsnit er en velfungerende afdeling med alle stillinger besat. Vi søger flere kollegaer, fordi vi skal åbne 4 sengepladser mere. Vi ønsker os sygeplejersker, som brænder efter at yde god sygepleje. For os handler det om den rette kemi, din faglighed og dit engagement, så hvis du passer ind, så skal vi nok lære dig resten.

Vi har i de sidste par år været igennem en fantastisk positiv udvikling, hvor vi har rettet fokus på vores tværfaglige arbejdsgange, patienternes tilfredshed og personalets trivsel. Vi har fx arbejdet målrettet med strukturerede timeouts i sygeplejen, hvor vi sammen sparrer om opgaverne og hjælper hinanden, så alle har en god vagt. Det skaber overblik og teamwork, hvor vi i bogstavelig forstand løfter i flok. Som engageret og erfaren afdelingssygeplejerske, prioriterer jeg altid det gode arbejdsmiljø og sørger for at de rette kompetencer er til stede i alle vagtlag, så man trygt kan gå på arbejde og yde en god sygepleje.

Vi tilbyder dig:

 • 6 ugers oplæring ved din personlige mentor med struktureret sidemands oplæring i sygeplejen og i behandlingen af den respiratoriske syge patient
 • Fleksibel vagtplanlægning og stor medindflydelse på din vagtplan
 • Kompetenceudvikling gennem kompetencekort som synliggør din udviklingsproces og dit kompetenceniveau.
 • Introduktionsforløbene ”Start i sygeplejen” og ”Godt på vej i sygeplejen” (hvis du er ny)
 • Struktureret simulation med scenarietræning og ABCDE vurdering
 • Lungemedicinsk introuddannelse efter et års ansættelse og senere den specialiserede lungemedicinske uddannelse til erfarne sygeplejersker
 • IMA uddannelsen, som er et specialiseret kursusprogram over 4 moduler med teoretisk undervisning og simulationstræning, der er målrettet den lungemedicinske erfarne sygeplejerskes opkvalificering til at kunne passe den semiintensive patient.
 • Kompetenceudvikling til at varetage NIV behandling hos den kritisk syge patient
 • Hvis du har erfaring med det intensive: at du hurtigt glider ind i IMA funktionen
 • En velfungerende personalegruppe med høj trivsel, engagement og plads til smil


Vi forventer at du:

 • Er glad for at samarbejde og skabe et godt arbejdsmiljø for alle
 • Er ansvarsbevidst, nysgerrig og ønsker at yde sygepleje på et højt fagligt niveau
 • Vil indgå i vores stærke kollegiale sammenhold og medvirke til at fastholde den høje trivsel
 • Gerne erfaring med at give NIV behandling eller har et stort ønske om at lære det
 • Har mod på at blive klædt godt på i alle respiratoriske lidelser og behandlingen heraf
Vi har 26 sengepladser, hvoraf 2 er semiintensive pladser. Vi skal stige til 30 sengepladser. Vi modtager og behandler både akutte, korte og lange komplekse patientforløb, herunder også palliative forløb. Vores patienter indlægges med akut forværring af KOL, astma, svære lungeinfektioner, pneumothorax, pleuraeffusion, lungecancer, samt almene medicinske diagnoser. Vi har et tæt samarbejde med vores intensive afdeling og det Mobile Akut Team.

Vi søger både nye og erfarne sygeplejersker. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring fra intensiv og med NIV (non invasiv ventilation), men vi er i forvejen en erfaren og kompetent sygeplejegruppe, så hvis det intensive eller lungemedicinske er nyt for dig, så skal vi nok lære dig det.

Vi har ingen forventning om at man er ansvarshavende, før tidligst efter 1 år. Vi tilbyder fastansættelse i blandede vagter på 37 timer ugentlig eller efter aftale, samt weekendvagt hver 2-3. weekend a 8 timer. Vil du det anderledes, så finder vi ud af det, da vi er imødekommende for andre løsninger.

Ansættelsessamtaler:

Send os din ansøgning via linket senest d. 24. februar. Ansættelsessamtaler arrangeres efter aftale, ligesom ansættelsesdatoens start. Du bedes vedhæfte dit CV samt dokumentation for uddannelse.

Ønsker du yderligere oplysninger:

Er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Aslaug Jørgensen på mail aslaug.joergensen@regionh.dk eller telefon 38621995.

Løn og ansættelsesforhold:

Sker efter gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.