Lykkegard får flere beboere og søger derfor pædagogisk personale

Hos Lykkegard gør vi en forskel for børn, som har et særlig behov for struktur, omsorg og anerkendelse i deres hverdag. Vi oplever stor tilgang af beboere og søger derfor både faste medarbejdere og vikarer.

Vi er et privat tilbud, som er delt op i flere mindre afdelinger. Her er børn, unge og voksne i alderen 4 – 25 år med én eller flere diagnoser. Det kan være inden for autismespektret, ADHD, udviklingshæmning og tilknytningsforstyrrelse. Fælles for beboerne er, at de har behov for en særlig specialpædagogisk indsats, trygge rammer og en struktureret hverdag.
For alle stillinger gælder, at du:
 • er psykisk robust
 • har et højt fagligt fokus
 • arbejder selvstændigt og følger de aftalte strukturplaner
 • er fleksibel
 • er villig til at arbejde og fagligt sparre på tværs af Lykkegards afdelinger, så den enkelte beboer får målrettet støtte i tråd med de aftalte indsatsmål
Vi tilbyder:
 • fælles fokus omkring kerneopgaven og bevidsthed om vores faglighed
 • en spændende arbejdsplads i udvikling, hvor du har mulighed for at få indflydelse
 • et veletableret, troværdigt og loyalt team med højt fagligt refleksionsniveau
 • faglig udvikling gennem sparring, supervision og kurser
 • sundhedsforsikring og pensionstillæg
Vi forventer, at du:
 • er uddannet pædagog, velfunderet i pædagogisk praksis og har erfaring inden for specialområdet med kendskab til børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser
 • er reflekterende omkring egen og kollegers pædagogiske praksis
 • har fokus på, at vores pædagogiske værdier bliver udført i praksis
 • har skriftlige kompetencer inden for områdes krav til dokumentation samt erfaring med at udarbejde statusrapport og handleplaner
 • har overblik, kan tilrettelægge og udføre praktisk koordinerende arbejde i forbindelse med dine vagter
 • er ansvarlig kontaktperson
 • er fleksibel og selvstændigt varetager arbejdsopgaver inden for dit ansvarsområde
 • arbejder struktureret og følger aftaler om struktur
 • kan indgå i fast 4 ugers rul med arbejde hver 2. weekend og indtræde med flere timer i ferier og på helligdage
 • har kørekort til personbil
Ungegangen
Her er plads til 7 unge mellem 13 og 23 år. Dagligdagen er bygget op med trygge rammer og struktur. Vi inddrager den enkelte i de daglige gøremål såsom indkøb, madlavning, tøjvask og rengøring. Målet er, at alle beboere udvikler hverdagskompetencer inden for ADL, så de bliver så selvstændige som muligt.
Vi søger en kollega, der er god til at motivere og aktivere de unge mennesker og hjælpe dem med at etablere en aktiv og indholdsrig hverdag.
Lykkebo
Huset er indrettet, så hver beboer har eget soveværelse og stue. Beboerne har behov for struktur og tydelige rammer. Individuelt tilrettelagte handleplaner sikrer en konsistent tilgang til den enkelte.
Vi søger en kollega, der arbejder selvstændigt i tæt relation til beboerne på 1-1 normering. Du har erfaring med unge, der til tider udviser udadreagerende adfærd, og har øje for at forebygge konflikter.
Ungehuset
Ungehuset i Tølløse har plads til 7 unge i alderen 16 – 25 år. De har brug for støtte til at fastholde rutiner og struktur i hverdagen med fokus på fællesskab, inddragelse og medindflydelse. Der er fokus på ADL, hvor hverdagen afspejler de mangeartede opgaver, der ligger i en familielignende struktur, og hvor beboerne udvikler hverdagskompetencer, så de bliver så selvstændige som muligt.
Vi søger en kollega, som sammen med et stærkt team er med til at støtte den enkelte beboers kompetencer og styrker.
Opholdsstuen
Opholdsstuen har plads til 7 børn og unge mellem 6 og 15 år. Dagligdagen er bygget op med tydelige, trygge rammer og struktur. Børnene trives med fysisk aktivitet og har også behov for at trække sig tilbage fra fællesskabet.
Afdelingen er placeret i stueetagen med udgang til vores store, skønne have med hængekøjer, trampoliner og sandkasse.
Vi søger en kollega, der både arbejder selvstændigt og vægter teamarbejde højt. Nogle af beboerne har behov for tæt støtte.
Ungeloftet
Ungeloftet har plads til 6 unge mellem 13 og 23 år. Hverdagen er bygget om med trygge, tydelige rammer i en familielignende struktur med respekt og anerkendelse af den enkeltes livssituation. Der er fokus på ADL, så beboerne udvikler kompetencer for at blive så selvstændige som muligt.
Vi har fokus på fritidslivet og fysisk individuelt tilpassede aktiviteter fx fiske-, cykle-, løbe- og gåture eller leg og spil.
Ungeloftet holder til på første sal på Lykkegard i Søstrup med udsigt over mark og by.
Vi søger en kollega, der kan arbejde selvtændigt og som en aktiv del af et mindre team, der supplerer hinanden på tværs af afdelinger.
Stillingerne kræver, at du fremviser straffeattest, har ren børneattest og kørekort til personbil.
Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning". Vi ønsker stillingerne besat snarest og holder samtaler løbende.
Du kan læse mere om os på www.lykkegard.dk. Vi har desværre ikke mulighed for at stå til rådighed for individuelle besøg, men har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail job@lykkegard.dk eller på telefonnummer 81727268.

Se mere på vores ansøgersite: https://lykkegard.ofir.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Lykkegard åbner nye afdelinger og søger pædagogisk personale

Lykkegard ApS

Holbæk
Hos Lykkegard gør vi en forskel for børn, som har et særlig behov for struktur, omsorg og anerkendelse i deres hverdag. Vi oplever stor tilgang af beboere og søger derfor både faste medarbejdere og vikarer.Lykkegard vi gør det, vi siger, vi gør Vi e...
Indrykket:9. april 2020

Den Miljøterapeutiske Organisation søger miljøterapeuter

Den Miljøterapeutiske Organisation

Jyderup
Den Miljøterapeutiske Organisation består af syv opholdssteder, botilbud og skoletilbud der tilbyder miljøterapeutisk udviklingsstøtte og skolegang til unge fra 10-års alderen. Vi søger lige nu miljøterapeuter til vores afdelinger omkring Jyderup, o...
Indrykket:25. maj 2020

Miljøterapeut

Egholt

Sorø
Egholt søger miljøterapeuterVi søger miljøterapeuter til vores døgntilbud for unge voksne til ansættelse snarest. Dernæst søger vi projektmedarbejdere til vores enkeltprojekt, se stillingsopslaget for dette på vores hjemmeside.Du skal have lyst til ...
Indrykket:11. maj 2020

Pædagogisk uddannet personale søges til opholdssted i Vestsjælland

Crossroad Fonden

Snertinge
Uddannet pædagog søges til fast stilling på opholdssted. Vi arbejder med døgnanbragte børn og unge. arbejdsturnus med døgnvagter er påkrævet. Bemærk kun skriftlig henvendelse.
Indrykket:16. april 2020

Allerslev Skole SFO søger en dygtig og engageret skolepædagog til SFO 1 og indskolingen samt en frisk morgenåbner

Lejre Kommune

Hvalsø
Er du energisk og nærværende, og kan du bidrage med en stærk fagprofessionel tilgang til børns læring og trivsel? Kan du tilrettelægge, gennemføre og evaluere din praksis, har du gode samarbejdskompetencer og er du bevidst og tydelig i din kommunika...
Indrykket:18. maj 2020