Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lynghøjskolen i Roskilde Kommune søger lærer

Vi søger en lærer med linjefag i et eller flere af følgende fag: Matematik og musik. Lynghøjskolen søger en uddannet lærer, der brænder for at varetage undervisningen i matematik og musik. Stillingen er en fast fuldtidsstilling.  

Vi forventer, at du:  

  • Er faglig ambitiøs  
  • Kan arbejde aktivt med læringsledelse  
  • Er teamspiller  
  • Er tydelig og kompetent inden for dine fagområder  
  • Kan arbejde relationelt og anerkendende i forbindelse med undervisning, forældresamarbejde og i det kollegiale samarbejde  
  • Kan indgå i et tæt samarbejde med skolens anden musikansvarlige

Du vil blive en del af en skole, der er kendetegnet af et godt arbejdsmiljø, engagerede og fagligt kompetente kollegaer, højt fagligt fokus samt en begejstret, hjælpsom og humoristisk omgangstone.  

Ud over Roskilde Kommunes arbejde med 2020-perspektiverne, arbejder vi på Lynghøjskolen målrettet med feedback og relationskompetencer.  

Lynghøjskolen har ca. 550 elever fordelt på 2 eller 3 spor, 80 lærere og pædagoger. Lynghøjskolen er en skole med et højt aktivitetsniveau, et velfungerende skole-hjem samarbejde, der bakkes op af en ressourcestærk forældrekreds samt en meget engageret skolebestyrelse.  

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Martin Heramb på telefon 4631 4312 eller 2912 7991.  

Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende regler.  

Tiltrædelse 01.06.2020.  

Ansøgningsfrist d. 21.04 kl. 12.00. Vi forventer, at indkalde til samtalerne torsdag d. 23.04. Ansættelsessamtaler finder sted d. 27.04.2020.  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.