Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lynghøjskolen i Roskilde Kommune søger musiklærer

Vi søger en lærer med linjefag i et eller flere af følgende fag: Musik og gerne matematik /dansk samt evt. specialpædagogik.

Brænder du for musikundervisning i folkeskolen og har mod på masser af musiktimer, så er her stillingen til dig. Vi søger en musiklærer – meget gerne med sang- og musikvejlederuddannelse, som sammen med den nuværende musiklærer, og i forlængelse af Roskilde Kommunes ønske om at udvikle musikbystrategien for folkeskolerne, kan være med til at opbygge og forankre en fællesskabende musikkultur på skolen baseret på stemmebrug gennem stemmetræning, sang og kor samt kan fungere som tovholder for skolens musikkultur og musikalske udviklingsprojekter. Det er godt, hvis du har erfaring med børnekorledelse – og også gerne efteruddannelse i dette samt kan undervisning i blokfløjte og andre instrumenter. Det er desuden vigtigt, at du kan akkompagnere til morgensang. Lynghøjskolen søger en uddannet lærer, der brænder for at varetage undervisningen i musik. Det halve af skemaet er med faget musik, den resterende del af skemaet, kan du selv være med til at sætte dit præg på. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med mulighed for deltid, hvis det ønskes.  

Vi forventer, at du:  

  • Er faglig ambitiøs  
  • Kan arbejde aktivt med læringsledelse  
  • Er teamspiller  
  • Er tydelig og kompetent inden for dine fagområder  
  • Kan arbejde relationelt og anerkendende i forbindelse med undervisning, forældresamarbejde og i det kollegiale samarbejde  
  • Kan indgå i et tæt samarbejde med skolens anden musikansvarlige

Du vil blive en del af en skole, der er kendetegnet af et godt arbejdsmiljø, engagerede og fagligt kompetente kollegaer, højt fagligt fokus samt en begejstret, hjælpsom og humoristisk omgangstone.  

Ud over Roskilde Kommunes arbejde med 2020-perspektiverne, arbejder vi på Lynghøjskolen formaliseret målrettet med pædagogisk analyse og relationskompetencer.  

Lynghøjskolen har ca. 550 elever fordelt på 2 eller 3 spor, 80 lærere og pædagoger.   

Lynghøjskolen er en skole med et højt aktivitetsniveau, et velfungerende skole-hjem samarbejde, der bakkes op af en ressourcestærk forældrekreds samt en meget engageret skolebestyrelse.  

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Martin Heramb på telefon 4631 4312 eller viceskoleleder Mette Vadsager på telefon 4631 4313.  

Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende regler.  

Tiltrædelse 01.09.2020 eller snarest muligt.

Ansøgningsfrist d. 01.07.2020 kl. 12.00. Vi forventer, at afholde samtaler torsdag d. 02.07.2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.