Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lyst til at få udfordrende opgaver hos vores kunder? Vi søger en embedded softwareudvikler

Vi vækster kraftigt og søger derfor en kollega til vores konsulentforretning. Det giver dig muligheden for at få varierende faglige udfordringer ved at kombinere konsulentens dagligdag hos vores kunder med den fastansattes tryghed i ansættelsen. Opgaverne varer typisk mellem 3 – 12 mdr. hvor du on-site, sammen med kundens projektteam gennemfører hele eller dele af projekter.

Vi forestiller os, at du er uddannet tekniker, bachelor eller kandidat inden for området og har arbejdet i nogle år. Du kan begå dig inden for hele værdikæden af softwareudvikling fra specifikation, design, implementering og test.

Vi forventer at du har stærke kort inden for følgende områder:

  •  Embedded softwareudvikling – herunder driverudvikling og applikation i C og C++
  •  Erfaring med scripting sprog som Ruby eller Python er et plus
  •  Dokumentation herunder kravspecifikation, design og test
  •  Praktisk erfaring med test og verifikation
  •  Kendskab til kommunikationsprotokoller, Bluetooth, IP, CAN mv er et ønske men ikke et krav.
  •  Gerne kendskab til forskellige operativsystemer som f.eks. Free RTOS, embedded Linux

Du ansættes som funktionær og får mulighed for spændende opgaver on-site hos vores kunder. For den rette vil der være tale om et job med gode muligheder for at udbygge de faglige og menneskelige kompetencer.

Som person er du selvstændig, proaktiv og har lyst til at bruge din faglighed i varierende projekter med forskellige kolleger. Du ønsker at tage ansvar for dine opgaver og har en systematisk og struktureret arbejdsform. Fagligt er du ambitiøs, arbejder særdeles engageret.

Vi har firmapension, sundheds- og frokostordning samt et socialt sammenhold som plejes med forskellige arrangementer i løbet af året.

Homatic Engineering A/S er et konsulenthus inden for embedded udvikling, ITsoftware, test og ledelsessystemer, der supporterer vores kunder on-site med innovative, intelligente løsninger i hele værdikæden. Homatic Engineering har gennem 25 år løst opgaver inden for embedded projektudvikling for små- og store kunder i hele landet, hvor kravene til specialistkompetence, kvalitet og fleksibilitet har afgørende betydning. Virksomheden ligger i Vitten ved Århus og beskæftiger pt. 10 funktionærer. På kundeopgaverne indgår herudover et større antal tilknyttede specialiserede freelance-udviklere på projektbasis samt en række strategiske samarbejdspartnere

Hvis du er interesseret så send straks din ansøgning vedlagt CV til nj@homatic.dk. Ønsker du flere oplysninger om stillingen, så kontakt Niels Juul på 50 70 95 94 eller besøg www.homatic.dk. Hurtig tiltrædelse og løn efter kvalifikationer. Ansøgningsfristen er 15. maj 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her