Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lystholm søger en dygtig Social og sundhedsassistent

Nyuddannede eller erfarne Social- og sundhedsassistenter til dagvagt

Vi har en ansat der er startet på uddannelse og har i den anledning en stilling til besættelse snarest mulig.
Stillingen er på 32-35 timer med weekendvagt hver anden weekend. Derudover har vi også et barselsvikariat af lidt længere varighed til besættelse
 
Mød Marianne Jensen og Randi Heerwagen – dine nye kolleger


”Du skal glæde dig til at blive en del af vores team. Vi er selvfølgelig meget seriøse, men vi har det også virkelig sjovt sammen. Du får i hvert fald en flok skønne kolleger med hjertet på det rette sted,” fortæller 58 årige Social- og sundhedsassistent Marianne Jensen.
 
”Det er noget specielt at være en del af et nyt team. Alle har lyst til at skabe en så god hverdag for beboerne som muligt. Det er det, vi arbejder henimod,” fortæller 53 årige Social- og sundhedsassistent Randi Heerwagen.
 
Videndeling og sparring hver dag – og en fast gang om ugen
Dit nye team består blandt andre af Social- og sundhedshjælpere, Social- og sundhedsassistenter og tilknyttede sygeplejersker, som du kan sparre med i hverdagen. Derudover planlægger vi en ugentlig faglig sparring for assistenter, sygeplejersker og daglig ledelse hvor komplekse problemstillinger bringes op eller der arrangeres undervisning.
 
Vi har et ønske om at opkvalificere det faglige niveau, ligesom vi arbejder målrettet med at udvikle fagligheden, så beboernes sygepleje samt pleje- og aktivitetsplaner bliver så kvalificerede som muligt.


”Det er et nyt initiativ, vi glæder os til at iværksætte. Vi ønsker at skabe rammer for at holde det faglige niveau i top, og det er godt for sammenholdet og fællesskabet, at vi alle kan udfylde vores roller bedst muligt,” fortæller 45 årige Gruppeleder Nadja Hageskov.
 
Ambitioner og høj faglighed
Som SOSU-assistent bliver du en del af et nyt koncept, hvor vores intention er at tilbyde aktiviteter for beboerne på hverdage i dag- og aftentidsrummet. Du kommer til at bruge al din faglighed og ikke mindst din personlighed til at pleje, koordinere og udføre pleje og behandling i tæt samarbejde med sygeplejerskerne.  Vi arbejder med helhedspleje, så borgerne oplever mest mulig kontinuitet i plejen.
 
Derudover har vi alle en forventning om, at vi er med til at udvikle stedet. Det kan være via faglig vejledning og undervisning af kolleger, men også i forhold til at tage ansvar for, at dokumentationen til hver en tid lever op til kravene på området.

Arbejder du også med tillid, nærvær og dialog i centrum?
”Hvis du er empatisk og fleksibel, så skal du nok blive en rigtig god del af vores team. Og så skal du bestemt ikke være bange for at være ny her. Vi vil meget gerne lære nye op, og det er vi ret gode til.” fortæller 34 årige Gruppeleder Nadia Mainz.
 
”Vi leder Lystholm Plejecenter ud fra værdier om nærvær, tillid og dialog og gør os umage for at skabe et godt arbejdsmiljø for vores ansatte og et fagligt velfunderet tilbud til vores beboere”, fortæller 45 årige Centerleder Jeanett Trollegaard
 
Er du interesseret?
Vil du høre mere om stillingerne er du velkommen til at ringe til Gruppeleder Nadja Hageskov på telefon nummer: 40 70 99 65 eller Gruppeleder Nadia Mainz på telefon nummer: 20 55 27 33.
Vi gør opmærksom på at vi rekrutterer løbende
 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.