Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Måløvhøj Distrikt søger ressourcepædagog til 0-5 års området

Vil du sætte din faglighed i spil og være med til at udvikle stærke fællesskabende udviklings- og læringsmiljøer for alle børn? Så er det lige dig vi søger til stillingen som ressourcepædagog i Måløvhøj Distrikt. Stillingen er på 37 timer pr. uge med tiltrædelse d. 1. august 2020.

Ressourcepædagoger i Ballerup kommune er fra 1. januar 2019 organiseret i Center for skoler, institutioner og kultur. Det betyder, at du som ressourcepædagog ansættes i et distrikt og varetager opgaver i distriktets børnehuse.

Måløvhøj Distrikt består af 5 børnehuse, som tilsammen har ca. 530 børn, 120 medarbejdere og 7 pædagogiske ledere. De 7 pædagogiske ledere samt distriktslederen udgør ledelsesteamet for distriktet. Distriktets ressourcepædagoger refererer til distriktets souschef og indgår i et ressourcepædagognetværk med mulighed for faglig sparing og kompetenceudvikling.

”FÆLLESSKAB FOR ALLE – ALLE I FÆLLESSKAB”
I Ballerup kommune arbejder vi tværfagligt ud fra kommunens overordnede Børne- og
Ungestrategi ”Fællesskab for alle – alle i Fællesskab”.

Omdrejningspunktet i vores pædagogiske arbejde er aktivt at understøtte og fremme alle børns deltagelsesmuligheder i fællesskaberne i børnehusene. Som ressourcepædagog samarbejder du med de fem børnehuse om udviklingen af inklusionsopgaven samt med at skabe kvalificerede lærings- og udviklingsmiljøer for alle børn.

OPGAVEFELT OG SAMARBEJDSFORM
Din opgave som ressourcepædagog bliver at arbejde tæt og eksperimenterende sammen med det pædagogiske personale i børnehusene samt med andre tværfaglige samarbejdspartnere. Praksisfællesskabet tager afsæt i den systemiske og anerkendende tilgang, hvor du sætter din egen faglighed i – og på – spil sammen med kolleger og samarbejdspartnere for at se efter sammenhænge og meningsgivende helheder i børns liv.

Som ressourcepædagog faciliterer du udvikling af det pædagogiske læringsmiljø via egen praksisnær deltagelse, refleksiv og didaktisk sparring og vidensdeling med det pædagogiske personale. Ligesom du indgår i opgaveløsningen ved direkte pædagogiske indsatser i forhold til det enkelte barn, en børnegruppe eller læringsmiljø. Alle arbejdsopgaver er bundet op af en handleplan, som ressourcepædagogen bidrager til udarbejdelsen af samt er medansvarlig for bliver implementeret og evalueret sammen med det pædagogiske personale.

Det betyder, at man som ressourcepædagog både arbejder med voksne professionelles læring og praksisudvikling og med børns læring, trivsel, udvikling og dannelse. Dette dobbelte perspektiv stiller store krav til samarbejdsevner,
organisatorisk forståelse samt fleksibilitet.

KANDIDATKRAV OG FORVENTNINGER
Vi søger dig, som brænder for at være med til at skabe de bedste deltagelsesmuligheder for alle børn. Dig, som ser værdien i at være med til at udvikle læringsmiljøer med afsæt i fællesskabet, børneperspektivet og den styrkede pædagogiske læreplan. Vi søger dig, som vægter team og det tværfaglige samarbejde højt, som sætter en ære i at få pædagogik, inklusion og organisering til at gå op i en højere enhed, så det bliver praksisnært og nærværende. Dig, som kan arbejde socialpædagogisk i en almen pædagogisk ramme, og som kan omsætte din teoretiske viden til pædagogisk praksis.

Det forventes, at du er i stand til at reflektere over egen praksis og kan tilrettelægge indsatserne ift. hvad opgaven kalder på. Du har som ressourcepædagog opgaver i flere børnehuse samtidig og skal derfor kunne planlægge din arbejdstid fleksibelt, så alle opgaver løses optimalt. For at lykkes og trives i jobbet, er det vigtigt, at du besidder en stærk faglighed, gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner samt har flair for IT.

Endvidere forventer vi, at du er uddannet pædagog/socialpædagog, som har pædagogiske ambitioner og søger viden og indsigt i udviklingen af dagtilbudsområdet samt besidder en personlig robusthed og et positivt overskud. Vi ser gerne, at du har relevant efteruddannelse på diplomniveau samt en solid praksiserfaring med inklusionsarbejdet inden for dagtilbudsområdet.

LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
Du er velkommen til at ringe for at høre mere om stillingen. Du kan ringe til souschef Jette Hansen på telefon 4477 1676 eller til distriktsleder Ann Chérie Fleron på telefon 4477 1845.
 
ANSØGNINGSFRIST: 14. JUNI 2020
Samtaler bliver afholdt torsdag den 18. juni 2020

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.