Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MÅLRETTET OG SERVICEMINDED SÆLGER

MÅLRETTET OG SERVICEMINDED SÆLGER

Vi søger en erfaren salgsmedarbejder til vores butik i København. Vi har brug for en person, som vil være med til at skabe et unikt miljø for vores kunder. Vi nyder at servicere vores kunder og altid give dem den bedste oplevelse.
Vi forventer, at du kan holde overblikket i en hektisk hverdag, hvor du aldrig sidder stille. Vi skal bruge dig, som er effektiv, punktlig og stiller høje krav til dig selv. Du skal desuden være udadvendt, smilende og glad.

Det er vigtigt at du kan håndtere frihed under ansvar. Vi har tillid til, at vores medarbejdere altid kan planlægge og aktivere sig selv, så alle deadlines overholdes. Derudover forventer vi at du er moden og ansvarsbevidst, og at du vægter en god og professionel kundeservice højt.
Du skal være flittig, arbejdsom, ærlig og du må meget gerne have butikserfaring.

Som en del af Scandinavian Brand Group, tilbyder vi en spændende arbejdsplads i rivende udvikling.
På nuværende tidspunkt forventer vi en ugentlig arbejdstid på 37,5 timer fordelt på både hverdage og weekends. Du skal kunne arbejde på lørdage 10.00-14.00. Hverdagsvagter er i dagtimerne 9.00-17.00.

Du skal være indstillet på, at der indimellem kan forekomme overarbejde i forbindelse med travle perioder, her hjælper vi altid hinanden i teamet.
Vi har forventninger og stiller krav til vores medarbejdere, men til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads, hvor vi aldrig keder os og dagene flyver afsted, med fokus på trivsel og struktur.
Løn er efter kvalifikationer, primært består lønpakken af en fast løn (+++) +bonus, +8% pensionstillæg og bonus af års-overskud.

Din arbejdsdag foregår i Bad&Stil®, Østerbrogade 202, 2100 København Ø, hvor vi har et bredt kundegrundlag, både private, håndværkere og professionelle, f.eks. arkitekter.
Tiltrædelse: Snarest muligt.

Du kan sende din ansøgning, CV samt reference til vores salgschef Henrik Skaaning, via "Send ansøgning" knappen.
Evt. spørgsmål kan sendes til Henrik, på mail: hbs@badstil.dk
Vi afholder samtaler løbende, så hvis du har lyst til at være med i vores team, så vent ikke for længe med at aflevere din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 16/10-2020

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://badstil.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.