Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Målrettet og udviklingsorienteret socialrådgiver til Myndighed for Psykiatri

Kom og vær en del af en arbejdsplads og et socialområde i udvikling

Myndighed for Psykiatri søger en ny kollega, da en af vores kollegaer har fået nye udfordringer i undervisningssektoren.
Socialområdet
Målgruppen for Socialområdet i Randers kommune omfatter borgere med en psykisk eller fysisk funktionsnedsættelse og/eller borgere med betydelige sociale problemer. Voksen socialområdet er organiseret i 3 overordnede Centre – Handicap, Psykiatri og Særlig Socialt Indsats, som hver især dækker både myndighedsopgaver og indsatser.
Vi arbejder recoveryorienteret, rehabiliterende og habiliterende i socialområdet. Vi ser udvikling af det socialfaglige område som en del af vores kerneopgave og deltager derfor naturligt i dette med stort engagement.

Socialområdet er aktuelt i en faglig spændende og nytænkende udviklingsproces af både myndighedsopgaven og indsatserne, som bl.a. indeholder en ny støttemodel, nye råd og vejledningsforløb, en funktion med fremskudt rådgivning og tættere opfølgning. Implementeringsprocessen er startet i efteråret 2017 og der pågår kontinuerligt justeringer under inddragelse af medarbejderne og brugere i takt med de erfaringer og ideer der opstår.
Myndighed for Psykiatri
Myndighed for Psykiatri består ud over dig af 9 rådgivere, 1 administrativ medarbejder og 1 afdelingsleder. Vi er optaget af systematisk, målrettet indsats og flow via korrekt sagsbehandling, og høj faglig kvalitet i vores opgaveløsning samtidig med at vi bidrager til udviklingen af socialområdet. Vi ser værdi i tværfagligt samarbejde og tager udgangspunkt i, at vi er hinandens forudsætninger - både internt og eksternt.
Vores kerneopgave er i samarbejde med borgeren at skabe muligheder for, at den enkelte kan bruge og udvikle sine ressourcer hen imod så selvstændigt et liv som muligt.
Vi varetager råd og vejledningsopgaver, varetager opgaven i kommunens rehabiliteringsteam som repræsentant for hele voksen socialområdet samt myndighedssagsbehandling efter servicelovens voksenbestemmelser – herunder udredning via VUM metoden, handleplaner, opfølgning samt forhandling af kontrakter og takster. Dine opgaver vil primært ligge i myndighedssagsbehandling.
Vi tilbyder en arbejdsplads i udvikling og kollegaer, der er engagerede og fagligt kompetente. Vi er en arbejdsplads der vægter et godt arbejdsmiljø, åbenhed og gennemsigtighed, et godt grin og en uformel tone.
Der er tilknyttet ekstern supervisor til afdelingen.
Ifm. implementering af den nye støttemodel er der planlagt fælles kompetence udvikling for socialområdet. Ligesom der er planlagt kompetenceudvikling ift. forhandlingsopgaver.

Vi søger en kollega, der

 • Har uddannelses som socialrådgiver/socialformidler
 • Har erfaring og/eller lyst til arbejdet med borgere med psykiatriske lidelser og komplekse problemstillinger
 • Har indsigt og gerne erfaring i arbejdet med udredning og iværksættelse af indsatser i henhold til Serviceloven
 • Har erfaring med rollen som myndighedsrådgiver og systematisk sagsarbejde
 • Kan være bevidst om metodevalg og veksle mellem myndighedsrollen og facilitator
 • Har gode forhandlingskompetencer og lyst til at udvikle dem yderligere
 • Har gode samarbejdsevner og har en konstruktiv og nysgerrig tilgang til andres fagligheder
 • Har et ressourcefokus og kan se muligheder og potentialer hos borgeren
 • Kan arbejde loyalt og professionelt ud fra de rammer og vilkår, der gør sig gældende i en politisk styret organisation
 • Selvstændigt kan planlægge og prioritere sit arbejde
 • Har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner
 • Bidrager kollegialt til, at det er sjovt at gå på arbejde
Ansættelsessamtalerne finder sted torsdag den 22. februar 2018 i tidsrummet 8.30-12.30, indkaldelse hertil vil modtages den 20. februar 2018 efter kl. 15.00.

Ansættelsesforhold
Der er tale om en fast stilling, Den ugentlige arbejdstid er 37 timer med en flekstidsordning. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse
01.04.18

Ansøgningsfrist
18.02.18 23:59

Virksomhedens oplysninger
Center for Psykiatri Myndighed

Kontaktperson
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Tanja Mørk på 29749020.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her