Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maaltidet søger to personer med flair for mad, dej, bagværk, kvalitet…

Begge stillinger er fuld tid, og arbejdstiderne er:

Person 1:
Søndag - 10.00 til 13.00 (hvor der laves forberedelser til mandagens produktion)
Mandag - 11.00 til 21.00
Tirsdag - torsdag 12.00 til 21.00

Person 2:
Mandag – torsdag 11.00 til 21.00

Det kan evt. aftales, at søndagstjansen går på skift.

Arbejdet består i at producere og pakke pizzabunde og foccaciabrød til en af vores kunder. Det er ikke et krav, at du har erfaring med lige præcis med den type brød, men det er vigtigt at du har interesse og flair for at arbejde med mad, og for at levere høj kvalitet hver eneste gang.  Der vil naturligvis være en grundig oplæring i alle processer.

Om dig:

  • Du taler, forstår og skriver dansk
  • Du er mødestabil, arbejdsom og ikke bange for at tage ”en for holdet”
  • Du er positiv, selvkørende og befinder dig godt i et travlt miljø
  • Du har kvalitetssans og øje for detaljer

Om os:

  • En dynamisk arbejdsplads med mange jern i ilden
  • Professionel og uhøjtidelig atmosfære
  • Gode kollegaer med forskellige faglige og kulturelle baggrunde
  • Pensionsordning, helbredsforsikring og massageordning

 

Maaltidet leverer hver dag frokost til mere end 4000 mennesker, ligesom vi udvikler og producerer løsninger til detailhandlen og store events. Vi er en ambitiøs virksomhed, der kombinerer innovation og professionalisme med et positivt, åbent og uformelt miljø.

Vil du være vores nye kollega, skal du sende en ansøgning med CV så hurtigt som muligt til Teamchef, Charlotte Magnusson på charlotte@maaltidet.dk Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Da vi erfaringsmæssigt modtager mange ansøgninger, er det desværre kun dem, der kaldes til samtale, der får direkte svar. Hører du ikke fra os, kan du betragte stillingen som besat til anden side.

                                                                                                                                                            


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329723636Phoenix-472ab63412017-12-12T19:02:16.550Maaltidet søger to personer med flair for mad, dej, bagværk, kvalitet…

Begge stillinger er fuld tid, og arbejdstiderne er:

Person 1:
Søndag - 10.00 til 13.00 (hvor der laves forberedelser til mandagens produktion)
Mandag - 11.00 til 21.00
Tirsdag - torsdag 12.00 til 21.00

Person 2:
Mandag – torsdag 11.00 til 21.00

Det kan evt. aftales, at søndagstjansen går på skift.

Arbejdet består i at producere og pakke pizzabunde og foccaciabrød til en af vores kunder. Det er ikke et krav, at du har erfaring med lige præcis med den type brød, men det er vigtigt at du har interesse og flair for at arbejde med mad, og for at levere høj kvalitet hver eneste gang.  Der vil naturligvis være en grundig oplæring i alle processer.

Om dig:

  • Du taler, forstår og skriver dansk
  • Du er mødestabil, arbejdsom og ikke bange for at tage ”en for holdet”
  • Du er positiv, selvkørende og befinder dig godt i et travlt miljø
  • Du har kvalitetssans og øje for detaljer

Om os:

  • En dynamisk arbejdsplads med mange jern i ilden
  • Professionel og uhøjtidelig atmosfære
  • Gode kollegaer med forskellige faglige og kulturelle baggrunde
  • Pensionsordning, helbredsforsikring og massageordning

 

Maaltidet leverer hver dag frokost til mere end 4000 mennesker, ligesom vi udvikler og producerer løsninger til detailhandlen og store events. Vi er en ambitiøs virksomhed, der kombinerer innovation og professionalisme med et positivt, åbent og uformelt miljø.

Vil du være vores nye kollega, skal du sende en ansøgning med CV så hurtigt som muligt til Teamchef, Charlotte Magnusson på charlotte@maaltidet.dk Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Da vi erfaringsmæssigt modtager mange ansøgninger, er det desværre kun dem, der kaldes til samtale, der får direkte svar. Hører du ikke fra os, kan du betragte stillingen som besat til anden side.

                                                                                                                                                            

2018-02-07T00:50:01.417 Begge stillinger er fuld tid, og arbejdstiderne er: Person 1: Søndag - 10.00 til 13.00 (hvor der laves forberedelser til mandagens produktion) Mandag - 11.00 til 21.00 Tirsdag - torsdag 12.00 til 21.00 Person 2: Mandag torsdag 11.00 til 21.00 Det kan evt. aftales, at søndagstjansen går på skift. Arbejdet består i at producere og pakke pizzabunde og foccaciabrød til en af vores kunder. Det er ikke et krav, at du har erfaring med lige præcis med den type brød, men det er vigtigt at du har interesse og flair for at arbejde med mad, og for at levere høj kvalitet hver eneste gang. Der vil naturligvis være en grundig oplæring i alle processer. Om dig: Du taler, forstår og skriver dansk Du er mødestabil, arbejdsom og ikke bange for at tage en for holdet Du er positiv, selvkørende og befinder dig godt i et travlt miljø Du har kvalitetssans og øje for detaljer Om os: En dynamisk arbejdsplads med mange jern i ilden Professionel og uhøjtidelig atmosfære Gode kollegaer med forskellige faglige og kulturelle baggrunde Pensionsordning, helbredsforsikring og massageordning Maaltidet leverer hver dag frokost til mere end 4000 mennesker, ligesom vi udvikler og producerer løsninger til detailhandlen og store events. Vi er en ambitiøs virksomhed, der kombinerer innovation og professionalisme med et positivt, åbent og uformelt miljø. Vil du være vores nye kollega, skal du sende en ansøgning med CV så hurtigt som muligt til Teamchef, Charlotte Magnusson på charlotte@maaltidet.dk Vi holder ansættelsessamtaler løbende. Da vi erfaringsmæssigt modtager mange ansøgninger, er det desværre kun dem, der kaldes til samtale, der får direkte svar. Hører du ikke fra os, kan du betragte stillingen som besat til anden side.11Jobnet472ab634100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-06T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3046857MAALTIDET APS11Emdrupvej 262100København ØDKDanmarkORS/blank.png155.7189972012.55264310
charlotte@maaltidet.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent500059JobNet47118331000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=472ab634https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=472ab634https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=472ab634&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=472ab634&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale827401Bageriarbejder18Hotel og restauration351684173Charlotte Magnussoncharlotte@maaltidet.dkDKDanmarkDKDanmark329906477Lagkagehuset søger faguddannet konditor/bager til natarbejde i konditorietRobot Lagkagehuset søger faguddannet konditor bager til natarbejde i konditoriet Lagkagehuset er i kraftig vækst og derfor søger vi dygtig en faglært konditor eller bager med flair for kageproduktion til vores natproduktion. Hvis du brænder for at levere et godt stykke håndværk og arbejde med gode råvarer, så vil vi rigtig gerne have dig med på rejsen. En rejse med masser af karrieremuligheder. Med konditorier i hele Danmark, London og snart New York er mange. Vi arbejder hver dag hårdt på at levere smukke og velsmagende kager af høj kvalitet til de tusindvis af kunder der hver dag lægger vejen forbi en af Lagkagehusets forretninger. Dine kvalifikationer: Du er mødesikker og trives med at arbejde om natten, mødetid ml. kl. 22.00 og kl. 24.00 Du har gode samarbejdsevner, da du kommer til at arbejde i et internationalt miljø med mange dygtige kolleger. Du kan lide at have travlt og kan holde hovedet koldt i pressede situationer Du er uddannet konditor eller bager og har erfaring med produktion af diverse tørkager, dessertkager, flødekager og andre konditorvarer. Vi tilbyder: Du bliver en del af et stort fællesskab hvor du får mulighed for at bringe dine erfaringer og kompetencer i spil. Gode udviklings og karriere muligheder i en stor organisation Løn efter kvalifikationer Er du klar til en ny udfordring hos Lagkagehuset? Så send en kortfattet ansøgning til bho@lagkagehuset.dk. Hvis du har uddybende spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf. 92448789 mellem kl. 12.00 -13.00 Med venlig hilsenBo Holberg-Johansen, Konditor Chef, Lagkagehuset

Lagkagehuset søger faguddannet konditor/bager til natarbejde i konditoriet

Lagkagehuset er i kraftig vækst og derfor søger vi dygtig en faglært konditor eller bager med flair for kageproduktion til vores natproduktion. Hvis du brænder for at levere et godt stykke håndværk og arbejde med gode råvarer, så vil vi rigtig gerne have dig med på rejsen. En rejse med masser af karrieremuligheder. Med konditorier i hele Danmark, London og snart New York er mange. Vi arbejder hver dag hårdt på at levere smukke og velsmagende kager af høj kvalitet til de tusindvis af kunder der hver dag lægger vejen forbi en af Lagkagehusets forretninger.

Dine kvalifikationer:

  • Du er mødesikker og trives med at arbejde om natten, mødetid ml. kl. 22.00 og kl. 24.00                                                                             
  • Du har gode samarbejdsevner, da du kommer til at arbejde i et internationalt miljø med mange dygtige kolleger.
  • Du kan lide at have travlt og kan holde hovedet koldt i pressede situationer
  • Du er uddannet konditor eller bager og har erfaring med produktion af diverse tørkager, dessertkager, flødekager og andre konditorvarer.

Vi tilbyder:

  • Du bliver en del af et stort fællesskab hvor du får mulighed for at bringe dine erfaringer og kompetencer i spil.
  • Gode udviklings og karriere muligheder i en stor organisation
  • Løn efter kvalifikationer

Er du klar til en ny udfordring hos Lagkagehuset?

Så send en kortfattet ansøgning til bho@lagkagehuset.dk.    

Hvis du har uddybende spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf. 92448789 mellem kl. 12.00 -13.00

Med venlig hilsen
Bo Holberg-Johansen, Konditor Chef, Lagkagehuset

Lagkagehuset - 302 AmerikavejKøbenhavn2018-11-05T00:00:002018-12-31T00:00:00
329900810bager søges til dagsproduktion/deltidsstilling.Robot Du skal kunne lave følgende- brød og boller til koldhævning- wienerbrød til frost- rugbrød- Muffins, Kager, etc.

Du skal kunne lave følgende
- brød og boller til koldhævning
- wienerbrød til frost
- rugbrød
- Muffins, Kager, etc.

KHORN2018-10-26T00:00:002018-12-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Lagkagehuset søger faguddannet konditor/bager til natarbejde i konditoriet

Lagkagehuset - 302 Amerikavej

København
Lagkagehuset søger faguddannet konditor bager til natarbejde i konditoriet Lagkagehuset er i kraftig vækst og derfor søger vi dygtig en faglært konditor eller bager med flair for kageproduktion til vores natproduktion. Hvis du brænder for at levere ...
Indrykket:5. november 2018
Udløbsdato:31. december 2018

bager søges til dagsproduktion/deltidsstilling.

KHORN

Du skal kunne lave følgende- brød og boller til koldhævning- wienerbrød til frost- rugbrød- Muffins, Kager, etc.
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:20. december 2018