Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Makkerpar søges til montage af udestuer på Sjælland

2 dygtige tømrere/montører der kan arbejde selvstændigt søges.

Til montage af udestuer, havepavilloner, orangerier, tilbygninger og meget mere søges 2 erfarne dygtige tømmer/montage svende til vores afdeling på Sjælland. Det er samme arbejdssted fra 1 dag til ca. 3 uger, så det er nødvendigt at I kan lide at have med forskellige kunder at gøre og påtage Jer nye udfordringer hele tiden.

Til gengæld kan vi tilbyde et godt job med god løn med pension samt firmabil og telefon. Mulighed for fastpris/akkord. for de arbejdsomme kan der være rigtige gode penge at tjene.

Vi forventer at:

I kan arbejde selvstændigt, tage ansvar, træffe beslutninger og løse opgaven til alles tilfredshed.

I er loyale og tillidsfulde både over for kunder og virksomheden.

I møder til tiden og klar til at yde lidt ekstra i tilspidsede situationer.

I har lyst til at arbejde for en mindre familie eget virksomhed hvor der ikke er lang fra idé til beslutning. Og hvor der øvrigt er "højt til loftet".

Er I klar til nye udfordringer og lyder ovenstående til lige at være det arbejde I søger, så lad os hører fra Jer hurtigst muligt.

 

Ahlnor- Skjern Udestuer ApS er en af landes førende leverandør af udestuer, pavilloner, orangerier mv. Vi arbejder i hele landet og beskæftiger ca. 22 medarbejder og benytter os også af en hel del af underentreprenører. vi har egen tegnestue, bygningskonstruktør og byggeleder, så hjælp og backup til montør er kun en telefon væk.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her