Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maler

Vi søger en ny dygtig medarbejder.

Rette kandidat er faglært maler, og desuden kræves:

 • erfaring
 • selvstændig tilgang til opgaverne
 • serviceminded
 • sprog: dansk, engelsk og gerne andre sprog
 • kørekort

Vi er et frisk og energisk team. Vi tilbyder gode arbejdsforhold og spændende opgaver.

Hvis ovenstående er noget for dig, så send hurtigst muligt kortfattet ansøgning og CV.

Spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt Caius på telefon 50230793

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330047807Phoenix-8a3d766e12019-06-25T00:00:00Maler

Vi søger en ny dygtig medarbejder.

Rette kandidat er faglært maler, og desuden kræves:

 • erfaring
 • selvstændig tilgang til opgaverne
 • serviceminded
 • sprog: dansk, engelsk og gerne andre sprog
 • kørekort

Vi er et frisk og energisk team. Vi tilbyder gode arbejdsforhold og spændende opgaver.

Hvis ovenstående er noget for dig, så send hurtigst muligt kortfattet ansøgning og CV.

Spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt Caius på telefon 50230793

Vi glæder os til at høre fra dig.

2019-08-16T00:51:31.573 Vi søger en ny dygtig medarbejder. Rette kandidat er faglært maler, og desuden kræves: erfaring selvstændig tilgang til opgaverne serviceminded sprog: dansk, engelsk og gerne andre sprog kørekort Vi er et frisk og energisk team. Vi tilbyder gode arbejdsforhold og spændende opgaver. Hvis ovenstående er noget for dig, så send hurtigst muligt kortfattet ansøgning og CV. Spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt Caius på telefon 50230793 Vi glæder os til at høre fra dig.11jobnet8a3d766e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-15T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3551171KOMDIS BYG ApS11Ålekistevej 1842720VanløseDKDanmark0caius@komdis.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent782336JobNet5008119500811910021-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a3d766ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a3d766ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a3d766e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a3d766e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/1.jpgMaler12008561Dansk3Læse/ tale937467Bygningsmaler28Industri362116870caius@komdis.dkcaius@komdis.dkDKDanmarkDKDanmark330132638Maler til KøbenhavnRobot Bygningsmaler til København søges Jobbeskrivelse: Vi søger en dygtig, faglært bygningsmaler til ansættelse hurtigst muligt. Hvis du er den rette til jobbet får du gode ansættelsesforhold, fast fuldtidsarbejde og en god timeløn efter kvalifikationer. Faglige kvalifikationer: Du er udlært bygningsmaler Personlige kvalifikationer: Du er mødestabil Du kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams Du giver dine kollegaer en ekstra hånd Du skal kunne forstå snakke danskDu kan også ringe til Claus Jørgensen for nærmere information om stillingen på 28 29 96 96 Antal ledige stillinger: 2 Hvis dette lige er stillingen for dig, så skynd dig at sende en ansøgning, samt dit cv til job5@job5.dk Antal ledige stillinger: 2 Der er 3 ledige stillinger 1

 

Bygningsmaler til København søges

 

Jobbeskrivelse:

Vi søger en dygtig, faglært bygningsmaler til ansættelse hurtigst muligt.

Hvis du er den rette til jobbet får du gode ansættelsesforhold, fast fuldtidsarbejde og en god timeløn efter kvalifikationer.

Faglige kvalifikationer:

 • Du er udlært bygningsmaler
 • Personlige kvalifikationer:
 • Du er mødestabil
 • Du kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams
 • Du giver dine kollegaer en ekstra hånd
 • Du skal kunne forstå/snakke danskDu kan også ringe til Claus Jørgensen for nærmere information om stillingen på 28 29 96 96
 • Antal ledige stillinger: 2
 • Hvis dette lige er stillingen for dig, så skynd dig at sende en ansøgning, samt dit cv til job5@job5.dk
 • Antal ledige stillinger: 2

Der er 3 ledige stillinger

1

JOB5 IVSKøbenhavn S2019-11-29T00:00:002020-01-22T00:00:00
330131330Maler KøbenhavnRobot Norh entreprise ApS og Norh mandskabsudlejning søger malere til fuldtid som ikke er bange for at tage ansvar for projekter Norh, er en bygentreprise det tager sig af både private og erhvervs kunder i hele Storkøbenhavn. Oftest drejer det sig rennoverings opgaver. Det vi tager os af tømrer, elektriker, låsesmed og malerdelen. Vi har bland andet gennem et målrettet og positivt arbejde med vores kunder nu givet Norh resultater, og har efterhånden fået vokseværk, og vi søger derfor flere gode kollegaer. Norh søger bland andet en maler som ønsker at være med på vores hold og udvikle Norh sammen med os I en forsat positiv retning. Vi søger en som Kan arbejde selvstændigt og effektivt Er udlært malere Kan udføre opgaver alene samt tværfagligt med andre håndværkere så som låsesmede og elektriker Ser dig selv som en teamplayer Kan lide at tage ansvar Har kørekort Vi tilbyder: At blive en del af et godt team med faglig sparring og masser af humor Et arbejde der du selv kan være med at sætte et personlig præg Løn efter kvalifikationer Fleksibilitet efter aftale og gode arbejdsforhold Kørekort: B(Almindelig bil), Der er 1 ledig stilling

Norh entreprise ApS og Norh mandskabsudlejning søger malere til fuldtid som ikke er bange for at tage ansvar for projekter

 

Norh, er en bygentreprise det tager sig af både private og erhvervs kunder i hele Storkøbenhavn. Oftest drejer det sig rennoverings opgaver. Det vi tager os af tømrer, elektriker, låsesmed og malerdelen. 

Vi har bland andet gennem et målrettet og positivt arbejde med vores kunder nu givet Norh resultater, og har efterhånden fået vokseværk, og vi søger derfor flere gode kollegaer.

Norh søger bland andet en maler som ønsker at være med på vores hold og udvikle Norh sammen med os I en forsat positiv retning. 

Vi søger en som;

Kan arbejde selvstændigt og effektivt

Er udlært malere

Kan udføre opgaver alene samt tværfagligt med andre håndværkere så som låsesmede og elektriker

Ser dig selv som en teamplayer

Kan lide at tage ansvar

Har kørekort

Vi tilbyder:

At blive en del af et godt team med faglig sparring og masser af humor

Et arbejde der du selv kan være med at sætte et personlig præg

Løn efter kvalifikationer

Fleksibilitet efter aftale og gode arbejdsforhold

Kørekort:

B(Almindelig bil),

Der er 1 ledig stilling

NorhKøbenhavn K2019-11-27T00:00:002020-01-20T00:00:00
330112090Professionel maler søges til København og omegnRobot Er du faglært maler, og kan du arbejde struktureret og effektivt? Er du sublim med en pensel, malerrulle og spartel? Og søger du nye udfordringer inden for branchen? Så er det måske dig, vi leder efter. Læs mere her! Virksomheden er en mindre organisation med behov for ekstra hænder til opgaver i København og omegn. Som regel beskæftiger firmaet sig med gennemførelsen af byggeprojekter, og der vil altså ikke være tale om arbejdsopgaver med service af private kunder. Vi søger en medarbejder til et langtidsvikariat på ubestemt tid og med opstart hurtigst muligt. Virksomhedens ordrer varierer meget, og der vil derfor være arbejde inden for hele malerpaletten. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i Alment malerarbejde inde og ude Renovering samt nybyg Spartel slibe Opsætning af væv og filt Kvaliteten af vores arbejde er i højsædet og vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor skal du Være faglært bygningsmaler og have god erfaring fra branchen Kunne arbejde selvstændigt såvel som i samarbejde med kolleger Være omhyggelig og kvalitetsbevidst i dit arbejde Engagere dig i dit arbejde og have stabil drivkraft Til gengæld får du En timeløn på 175 kr. timen Gode ansættelses- og arbejdsvilkår En varieret arbejdsdag med forskellige opgaver inden for malerfaget Muligheden for at blive del af et lille firma, med dygtige fagfolk som kolleger Hvis du er interesseret i stillingen eller ønsker at høre mere, bedes du kontakte vores konsulent Lala T. på lt@cooljobs.dk Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du faglært maler, og kan du arbejde struktureret og effektivt? Er du sublim med en pensel, malerrulle og spartel? Og søger du nye udfordringer inden for branchen? Så er det måske dig, vi leder efter. Læs mere her!

Virksomheden er en mindre organisation med behov for ekstra hænder til opgaver i København og omegn. Som regel beskæftiger firmaet sig med gennemførelsen af byggeprojekter, og der vil altså ikke være tale om arbejdsopgaver med service af private kunder.

Vi søger en medarbejder til et langtidsvikariat på ubestemt tid og med opstart hurtigst muligt. Virksomhedens ordrer varierer meget, og der vil derfor være arbejde inden for hele malerpaletten.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i…

 • Alment malerarbejde inde og ude
 • Renovering samt nybyg
 • Spartel/slibe
 • Opsætning af væv og filt

Kvaliteten af vores arbejde er i højsædet og vi vil kun have tilfredse kunder. 

Derfor skal du…

 • Være faglært bygningsmaler og have god erfaring fra branchen
 • Kunne arbejde selvstændigt såvel som i samarbejde med kolleger
 • Være omhyggelig og kvalitetsbevidst i dit arbejde
 • Engagere dig i dit arbejde og have stabil drivkraft

Til gengæld får du…

 • En timeløn på 175 kr./timen
 • Gode ansættelses- og arbejdsvilkår
 • En varieret arbejdsdag med forskellige opgaver inden for malerfaget
 • Muligheden for at blive del af et lille firma, med dygtige fagfolk som kolleger

Hvis du er interesseret i stillingen eller ønsker at høre mere, bedes du kontakte vores konsulent Lala T. på lt@cooljobs.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Cooljobs ApSKøbenhavn K2019-10-25T00:00:002019-12-18T00:00:00
330133531Maler søges til virksomhed i københavn. God løn og arbejdsforhold!Robot For en travl malervirksomhed i københavn søger vi en maler. Virksomheden beskæftiger sig med alt fra malerarbejde i fm. renoveringer og nybyg. Opstart hurtigst muligt. Kvalifikationer: Du er uddannet maler. Du har god arbejdsmoral. Du er pligtopfyldende og grundig. Du kan arbejde i team og gerne også selvstændigt, hvis der bliver brug for det. Er jobbet noget for dig, så ring til konsulent zg r Ardik på 28892534. Husk at mærke din ansøgning med overskriften Maler eller send dit CV til oa@jobinwest.dk

For en travl malervirksomhed i københavn søger vi en maler.

Virksomheden beskæftiger sig med alt fra malerarbejde i fm. renoveringer og nybyg. Opstart hurtigst muligt. Kvalifikationer:

 • Du er uddannet maler.
 • Du har god arbejdsmoral.
 • Du er pligtopfyldende og grundig.
 • Du kan arbejde i team og gerne også selvstændigt, hvis der bliver brug for det.

Er jobbet noget for dig, så ring til konsulent Özgür Ardik på 28892534. Husk at mærke din ansøgning med overskriften "Maler" eller send dit CV til oa@jobinwest.dk

Job InWest VikarFrederiksberg2019-12-02T00:00:002019-12-09T00:00:00
330133262Malerfirma Robert Rasmussen A/S søger livsglad og teamorienteret malerkonduktør.Robot Vi søger en god malerkonduktør og kollega til vores team i Gentofte, der kan løfte de mange spændende opgaver, vi løbende får ind ad døren. Hvis du har mod på ledergerningen, påtager dig ansvar, tror på egne ever, sætter dit præg på opgaverne og arbejdsdagen, så skal du søge stillingen. Din arbejdsdag kan se således ud: Opsøger nye kunder og potentielle samarbejdspartnere. Generel styring af bemandingen på byggeopgaverne.l Udarbejder proces- og tidsplaner. Opmåler og beregner tilbud. Koordinerer med bygherrer, rådgivere og samarbejdspartnere. Rekrutterer nye medarbejdere og plejer det eksisterende mandskab. Kvalifikationer Vi ser gerne, at du kan krydse af ved flere af nedenstående kvalifikationer: Du har en god forståelse for og viden om malerarbejde via arbejde som malersvend, malerkonduktør eller bygningskonstruktør. Du har gode formidlingsevner og mestrer dansk, både skriftligt og mundligt, på et godt niveau. Du tænker ud af boksen og kan se nye måder at løse opgaverne på. Du kan tænke rationelt og arbejder struktureret. Du er en holdspiller og initiativrig. Vi tilbyder Du tilbydes en løn som passer til dine kvalifikationer, en god pensionsordning og sundhedsforsikring samt mulighed for firmabil. Du vil indgå i et team på 4 malermestre, som arbejder tæt sammen hver dag med løsning af opgaver, koordinering af svende m.v. Her vil du være en vigtig kollega og vi vil værdsætte dit bidrag til den gode atmosfære på kontoret. I organisationen giver vi vores medarbejdere en stor grad af frihed under ansvar og omgangstonen er uformel og humoristisk. Du vil løbende blive tilbudt efteruddannelse, så dine kompetencer matcher udviklingen i byggebranchen eller hvis du har fagområder, der kræver udvikling. Ansøgning Vi opfordrer alle til at søge uanset køn, etnicitet og religiøst tilhørsforhold. Send ansøgning, CV og andre relevante papirer til cad@robertrasmussen.dk. Vi gennemgår løbende ansøgningerne, så skriv gerne i dag vi ser frem til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte direktør Claus Adrian på 21 21 15 30. Alle ansøgninger bliver behandlet med største diskretion. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende. Om os Malerfirma Robert Rasmussen A S blev grundlagt i 1858 og vi bærer stolt malerfagets tradition om det gode håndværk videre. Stærke relationer til vores faste samarbejdspartnere gør, at vi altid kan klare enhver opgave, ligegyldigt hvor kompleks og udfordrende den er. I dag servicerer vi en bred vifte af offentlige institutioner, forskellige erhverv samt private kunder. Med vores brede palet af faglige kompetencer varetager vi opgaver fra enkeltstående malerarbejder til samlede hovedentrepriser og rammeaftaler med offentlige institutioner. Vi har også en stor og velorganiseret serviceafdeling, som dagligt løser mange mindre opgaver rundt omkring i byen. Eksempelvis flyttelejligheder, indbrudsskader, vandskader, reklamationssager for dør- og vinduesfirmaer, skimmelsager m.v. Mere information kan findes på vores website via http: www.robertrasmussen.dk robert-rasmussen-as om-os

Vi søger en god malerkonduktør og kollega til vores team i Gentofte, der kan løfte de mange spændende opgaver, vi løbende får ind ad døren.

Hvis du har mod på ledergerningen, påtager dig ansvar, tror på egne ever, sætter dit præg på opgaverne og arbejdsdagen, så skal du søge stillingen. 

Din arbejdsdag kan se således ud:

 • Opsøger nye kunder og potentielle samarbejdspartnere.
 • Generel styring af bemandingen på byggeopgaverne.l
 • Udarbejder proces- og tidsplaner.
 • Opmåler og beregner tilbud.
 • Koordinerer med bygherrer, rådgivere og samarbejdspartnere.
 • Rekrutterer nye medarbejdere og plejer det eksisterende mandskab.

Kvalifikationer

Vi ser gerne, at du kan krydse af ved flere af nedenstående kvalifikationer:

 • Du har en god forståelse for og viden om malerarbejde via arbejde som malersvend, malerkonduktør eller bygningskonstruktør.
 • Du har gode formidlingsevner og mestrer dansk, både skriftligt og mundligt, på et godt niveau.
 • Du tænker ud af boksen og kan se nye måder at løse opgaverne på.
 • Du kan tænke rationelt og arbejder struktureret.
 • Du er en holdspiller og initiativrig.

Vi tilbyder

Du tilbydes en løn som passer til dine kvalifikationer, en god pensionsordning og sundhedsforsikring samt mulighed for firmabil.

Du vil indgå i et team på 4 malermestre, som arbejder tæt sammen hver dag med løsning af opgaver, koordinering af svende m.v. Her vil du være en vigtig kollega og vi vil værdsætte dit bidrag til den gode atmosfære på kontoret.

I organisationen giver vi vores medarbejdere en stor grad af frihed under ansvar og omgangstonen er uformel og humoristisk. 

Du vil løbende blive tilbudt efteruddannelse, så dine kompetencer matcher udviklingen i byggebranchen eller hvis du har fagområder, der kræver udvikling.

Ansøgning

Vi opfordrer alle til at søge uanset køn, etnicitet og religiøst tilhørsforhold.

Send ansøgning, CV og andre relevante papirer til cad@robertrasmussen.dk. Vi gennemgår løbende ansøgningerne, så skriv gerne i dag – vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte direktør Claus Adrian på 21 21 15 30. Alle ansøgninger bliver behandlet med største diskretion.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende.

Om os

Malerfirma Robert Rasmussen A/S blev grundlagt i 1858 og vi bærer stolt malerfagets tradition om det gode håndværk videre. Stærke relationer til vores faste samarbejdspartnere gør, at vi altid kan klare enhver opgave, ligegyldigt hvor kompleks og udfordrende den er.

I dag servicerer vi en bred vifte af offentlige institutioner, forskellige erhverv samt private kunder. Med vores brede palet af faglige kompetencer varetager vi opgaver fra enkeltstående malerarbejder til samlede hovedentrepriser og rammeaftaler med offentlige institutioner.

Vi har også en stor og velorganiseret serviceafdeling, som dagligt løser mange mindre opgaver rundt omkring i byen. Eksempelvis flyttelejligheder, indbrudsskader, vandskader, reklamationssager for dør- og vinduesfirmaer, skimmelsager m.v.

Mere information kan findes på vores website via http://www.robertrasmussen.dk/robert-rasmussen-as/om-os

 

MALERFIRMA ROBERT RASMUSSEN A/SGentofte2019-12-02T00:00:002020-01-10T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Maler til København

JOB5 IVS

København S
Bygningsmaler til København søges Jobbeskrivelse: Vi søger en dygtig, faglært bygningsmaler til ansættelse hurtigst muligt. Hvis du er den rette til jobbet får du gode ansættelsesforhold, fast fuldtidsarbejde og en god timeløn efter kvalifikationer....
Indrykket:29. november 2019
Udløbsdato:22. januar 2020

Maler København

Norh

København K
Norh entreprise ApS og Norh mandskabsudlejning søger malere til fuldtid som ikke er bange for at tage ansvar for projekter Norh, er en bygentreprise det tager sig af både private og erhvervs kunder i hele Storkøbenhavn. Oftest drejer det sig rennove...
Indrykket:27. november 2019
Udløbsdato:20. januar 2020

Professionel maler søges til København og omegn

Cooljobs ApS

København K
Er du faglært maler, og kan du arbejde struktureret og effektivt? Er du sublim med en pensel, malerrulle og spartel? Og søger du nye udfordringer inden for branchen? Så er det måske dig, vi leder efter. Læs mere her! Virksomheden er en mindre organi...
Indrykket:25. oktober 2019
Udløbsdato:18. december 2019

Maler søges til virksomhed i københavn. God løn og arbejdsforhold!

Job InWest Vikar

Frederiksberg
For en travl malervirksomhed i københavn søger vi en maler. Virksomheden beskæftiger sig med alt fra malerarbejde i fm. renoveringer og nybyg. Opstart hurtigst muligt. Kvalifikationer: Du er uddannet maler. Du har god arbejdsmoral. Du er pligtopfyld...
Indrykket:2. december 2019
Udløbsdato:9. december 2019

Malerfirma Robert Rasmussen A/S søger livsglad og teamorienteret malerkonduktør.

MALERFIRMA ROBERT RASMUSSEN A/S

Gentofte
Vi søger en god malerkonduktør og kollega til vores team i Gentofte, der kan løfte de mange spændende opgaver, vi løbende får ind ad døren. Hvis du har mod på ledergerningen, påtager dig ansvar, tror på egne ever, sætter dit præg på opgaverne og arb...
Indrykket:2. december 2019
Udløbsdato:10. januar 2020