Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maler søges til kvalitetsbevidst virksomhed

Københavns Håndværker Service søger Malere

Hvis du trives i et job med stor frihed, så behøver du ikke lede mere. Vi giver dig her muligheden for at være med, hvor du er med til både at skabe dit eget job og din egen succes. Bliv en del af en virksomhed, hvor værdier som fokus, visioner, målsætning og troværdighed er i fokus, og hvor du kan nyde gode udviklingsmuligheder. Du sætter pris på at udføre et stykke håndværkerarbejde af høj kvalitet, kan arbejde selvstændigt samt ønsker at rådgive kunden om den rigtige løsning.

Du skal kunne lide at arbejde samt tage beslutninger på egen hånd. Du er tålmodig, loyal og sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde, hvor kvaliteten skal være i orden.

Københavns Håndværkerservice:
Vores service favner bredt inden for samtlige håndværksydelser, og vi sigter altid efter at være en kvalitetsbevidst og seriøs samarbejdspartner, der løser alle opgaver inden for håndværkerbranchen.

Du er med hele vejen
Du er struktureret, hvad angår aftaler, aftalesedler m.v. for at opnå tilfredse kunder. Du er god til at kommunikere før, imellem og til slut. Herefter er du med til at udføre opgaven og er dermed med hele vejen i både beslutninger, vejledning og udførelse, så kunden bliver tilfreds. Du er glad og smilende.

Du kan i jobbet forvente at...
...planlægge din dag selvstændigt og i opstartsfasen er du fleksibel i forhold til at skabe din stilling i samråd med kollegaer. Vi hjælper hen ad vejen.

Det bedste ved stillingen bliver også din største udfordring. Fordi du har stor frihed i hverdagen, kommer du til at arbejde meget selvstændigt. Så du skal selv kunne drive dit job. Det er udelukkende din indsats, der bestemmer din succes. Vi lærer dig op, så du er godt klædt på til at starte dit nye job. Du ønsker at kombinere salg med stadig at kunne udføre netop dit håndværk.

Vil du være med til at udvikle Københavns Håndværkerservice?
Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via knappen "Send ansøgning".

Vi glæder os til at høre mere om dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://deegoo.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.